Fény és árnyék?

Fény és árnyék?

Először is HURRÁ, hogy Rátok leltem! Megígérem, hogy ezt az egy kivételt leszámítva, leckéről-leckére fogok cammogni, csimpaszkodni, ugrálni, de mindenképp haladni, hogy most mégis renitenskedem, annak a legfőbb oka, hogy jelen pillanatban ez a témakör foglalkoztat legjobban, másrészt szombaton a munkahelyemen készítettem ezt a képet és... és... és szerelmes lettem belé, és muszáj volt :) azért is, hogy elmondjátok, miért csak nekem tetszik, és azért is, hogy tudjam, mit felejtsek el már itt az elején, mielőtt belelendülök a fekete-fekete képek sorozatgyártásába :)

Kedves Noémi, üdvözlünk a Látszótéren! Mi is nagyon örülünk annak, hogy ránk találtál, és nagyon remélem, hogy ez egy gyümölcsöző munka kezdete lesz! Azt már most mondom neked, hogy ne várj az elemzésre, tessék nyugodtan küldeni a leckéket, az ötleteket, a gondolatokat. Nem minden nap tudok leülni elemezni, ráadásul ennek a leírása is idő, tehát, ne az legyen az akadálya annak, hogy képek érkeznek hozzánk, hogy én milyen gyorsan tudom az elemzést végrehajtani. A másik, amit szeretnék mondani, hogy az első három lecke fontos, látom, ezt te is érted, úgyhogy várnám ezt az első három leckét, már csak a bemutatkozás miatt is. És akkor most térjünk rá a képre. Azt gondolom, hogy ez egy jó megfigyelés, de nem biztos, hogy jó helyen álltál. Nem tudom, hogy mennyire tudtál volna a bal oldali falhoz közelebb menni, mert most valahogy az egésznek a perspektívája van kitekeredve. Az okoz zavart a nézőben, hogy valahogy most semmi sem igazán vízszintes, és semmi sem igazán függőleges. Az nem árt, ha te magad kinevezel valamit annak, és ahhoz képest kezded el a többi vonalat megrajzolni egy ennyire grafikus képnél, de ezt a döntést meg is kell indokolnia valaminek. Valamelyik csík, dolog legyen akkor függőleges, és akkor ahhoz képest a többi majd adja magát. Nyilvánvaló, hogy ezt a helyszínen kell megtenni exponálás előtt. Ez gyakorlás kérdése, semmi másé, tehát, nincs itt semmi elveszve, csak csinálni kell. Erre én most adok 2 csillagot, és várjuk a folytatást. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Szia Noémi, üdv a téren!
Nekem erről a fotóról egy másik lecke - az absztrakt - ugrott be, holott ez a fotó itt fényből és árnyékból áll... de a fény-árnyék lecke nekem olyan átértelmezős lecke, itt pedig ugyan nagyon izgalmas amit látok, de nem repít abba a másik dimenzióba, inkább lekötnek a formai játékok.

Nekem tetszik.
Tán a jobb szélét én kiegyenesítettem volna, mert így kicsit csámpás, de ez csak apróság. Jó a téma és a kivitelezés is.

Rajta vagyok az ugyon, otlet is van/volt, de mast kell kigondolnom, mert az alapotletet allvany nelkul nem tudom megcsinalni, ugyhogy most gondol...gondol..:)

Üdv, itt Noémi! :) Várjuk a többi képet!
Ez pedig egy kellemes FF lett!

Új hozzászólás