Intro
Ott vagyok a képen én is; asztráltestek utcabálja a celluloidon + mellé néhány vidám gondolat. Enjoy.

Ez a fajta módszer is a szentendrei festészetből, a kollázsból, Bálint Endre, de más alkotók munkáiból is ismerősnek tűnik, egy kevert technika látható, egy vizuális üzenet és egy vers, ami megerősíteni látszik a képen érzékelhető utcaképet. A szövegrész hasonlóan döntött a képhez, de a két dőlésszög nem egyforma. A képpel az a gondom, hogy két alkotást látunk, ez a két kép van egymásba olvasztva. Feltételezem, hogy egy érzelmi üzenetet is kellene érzékelnünk az alkotóval kapcsolatban, azt, hogy benne is ez a kettősség dolgozik, a jobb és a bal oldal küzdelme, nevezhetjük lágyságnak és logikána, nőnek és férfinak, mégis azt mondanám, hogy mivel itt mi egyszerű dolgokat próbálunk érzelmezni, mert egyszerű emberek vagyunk, ezek szerint a szabályok szerint nem tudom megkerülni, hogy ez egy keretbe foglalt információ. Így ez a kettőssék nem együtt jelentkezik a kereten belül, hanem széttöri egymást. Nagyon nehéz módszer, amivel az alkotó játszik, de a ritmikák összezavarják egymást. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

28
Értékelem!

A nem "téptem" volna ketté a képet, nem a felezés technikájára vonatkozott...teljesen mindegy miként lett ilyen, egyszerűen én nem használnám így a verssel.

25
Értékelem!
29
Értékelem!

Szia Gabriella, kösz az üdvözlést! Az úgy vót, hogy az utolsó kockát csak úgy ellőttem és ez jött ki belőle, ergo nem én vágtam el.
Márti4
A vers az enyém; van belőle 3 kötet, persze kiadatlanul, hiszen ki kíváncsi manapság a versekre.
Talán ha Győzikéről írnék... Az sukár lenne, verje meg a devla!
Ha akarod küldök neked, hátha tecccik. (gabriel_gee@yahoo.co.uk)

31
Értékelem!
31
Értékelem!

Nem "téptem" volna ketté a képet, így kicsit olyan, mint egy képeslap, vagy katalógus...üdv az iskolában!

Új hozzászólás