Krump barátja

Kedves Krump, az jó megközelítés, hogy az oldalra néző lovas balra tekint és a képnek balra hagytál teret. De a lovas figurát lóval együtt érdemes értelmezni. A kép jobb alsó sarkán a ló teste erősen csonkolt, de értelem nélkül, mert vagy szűkebbre hagyom a képet csak a lovas figurára koncentrálva és csak jelezve a lovat, vagy az egész lovas alakot komponálom, akor is fiogyelembe tartva a balra nézés ritmikáját. (-szőke-)
értékelés:

Hozzászólások

Márti! Az írókat elsősorban nem ilyen tollról lehet megismerni, mert már nem régen van. Egyébként írni ír ő is néha, dehát ki nem? :) (mellesleg a kalap az enyém)

A barát szóról mindig ez a mondat jut eszembe, ezért akartam egy kicsit megkavarni a helyzetet, meg a viszonyokat.

Lacipapa! A feladat az én barátom téma volt. Tehát a képen vagy a ló vagy a toll vagy a lovas a barátom. Talán mindhárom, meg mögötte a táj (bár kis ügyességgel sikerült úgy fényképeznem, hogy ne látszon belőle túl sok :/ )

Péter! így utólag nézve valóban gyenge beállítás, de nem kezdek mentegetőzni. :) (hogy egy oszlopon egyensúlyoztam az életemet kockáztatva, és hogy egyébként is sietni kellett, mert dolga volt, meg hogy a szél is fújt, a ló is mozgott, földönkívüliek bújtak elő a tóból, és békákkal dobáltak minket, aztán kattintottam, de szerencsére a békák nem látszanak, a földönkívüliek meg nem is szoktak)

Balázs! Akkor most egy író ül egy jómadár nevű lovon, akinek ő a barátja ?
De jó a kép, ahogy a paci kiváncsian visszanéz a fotósra !

Nerm a legszerencsésebb beállítás, de a ló az ló:) Többre tartom őket, mint sok embert.

Új hozzászólás