Hozzászólások

32
Értékelem!

Hát, a jampecok már tényleg nem a Chevroletben nyomják a dudát... Sajna a mienknek már a csukája sem jampis. De a haja és az arckifejezése kétségtelenül azt a benyomást kelti, nem lepődnék meg, ha valami csoda folytán kiderülne, hogy modelled az volt... csak a bőrzsekit eladta.. bagóért :)
Jó a fény, és szép tiszta a kép. A szemmel látható, hogy is mondjam, visszafogott életvitelében is vidám életszemléletet sugall az öreg jampi. Jó pillanat, nekem tetszik a kép, mert a látható felszín mögött is van valami.
Üdv. István

http://www.youtube.com/watch?feature=end...

39
Értékelem!

Köszönöm szépen ezt a nagyon pazar hozzászólást kedves Zoltán!

26
Értékelem!

Zoli, ha megnézed a leckék sorát, az önportré ismétlésben is benne van nagyobb leckeszámnál, ezt azért mondom, mert az első 3 lecke inkább a köszöntésé, az ismerkedésé, a jelenlété, és az ismétlő leckeszámok azok, ahol nagyobbat kell dobni és letekerni a fejünket. :) Szóval hajrá, első 3 lecke :)

36
Értékelem!

Lesznek képek, de ezen az önportré dolgon fejben még gyúrnom kell előtte azt hiszem. Saját magamat ui. még nem próbálgattam képbe fogalmazni -- de tetszik benne a kihívás. :)

30
Értékelem!

okay, akkor egy veterán... :-)
a kép nekem ís tetszik, olyan életszagú.

..

30
Értékelem!

Szia Zoli, hajrá, várjuk a képeid is!

29
Értékelem!

@Léder László György: Fiatalok voltak. De közben eltelt pár év, és manapság nem meglepő a hosszú ősz hajú, farmeres, hippis, stb. nagypapa, nagymama sem... :) Így hát miért ne lehetne valaki öregen jampec? :)

Nekem nagyon tetszik Tünde képe, ahogy az alakot kiemelte ezzel a még éppen odasütő napfénnyel, mint szúrófénnyel. Szépen lehátterezte a képet ezzel, lentről felfelé fokozatosan bukik be a háttér, az előtér pedig fürdik a fényben és így teljesen viszi a képet az alak személyisége. Szépen arányosan töltötte ki a teret, lehet a cipőtől a fejtetőig járó szemmel szemezni a figurával.

Érdekes, hogy még az erős napfénytől való hunyorgása is valahogy élettel telíti az amúgy statikus élethelyzetét. Az alak ugyan ül, de valahogy benne van a folytatás is: pár perc és a fény odébbáll, a jampi is összehúzza magán a kabátot, gallér szigorúan fel, és elsétál dideregve... Hiába, no hideg van ma reggel, igaz a fény még csak születőben van odakinn. :)

Ui.: üdvözlök mindenkit ezen a fórumon, ez még csak az első hozzászólásom. :)

29
Értékelem!

Jaj László, tudom, hogy nem az a "valódi" jampec! Ő csak nekem az. :D

25
Értékelem!

nagyon jó meglátás, karakteres figura az biztos - de nem jampec. (jampecok feltünöen, kirívóan öltözködö fiatalok voltak, ködvágó, különleges ing, belvárosi séró stb).

..

30
Értékelem!

Attól még, hogy fiatal vagyok, a kifejezést ismerhetem... :)

32
Értékelem!

Kedves Tünde, te oly fiatal vagy, honnan ismered a jampec kifejezést? Amúgy ritka jó elkapott kép.

Új hozzászólás