Jelmezben II

Hasonló hajnali agyszülemény, mint a nyakkendős, csak itt már a szívemhez közelálló, 20-as, 30-as évek stílusát idézve. Atléta, hózentróger, a biblia csak ráadás. Ez a korszak tetoválásaimban is megjelenik, nem is véletlenül. Egyszerűen imádom. Erre a képemre is azt mondták, nem én vagyok rajta. De hát hogyne én lennék, hiszen ha megválaszthattam volna hová szülessek, biztosan ezt az érát mondom. Annyiból igazat adok viszont, hogy ez is modellfotó, csak önmagammal.

Itt is az a helyzet, hogy a világítás önmagában egy lámpával nem áll meg, kellene deríteni, sőt, azt mondom, hogy az sem ártana, ha mögötted is lenne lámpa, amit a testeddel ugyan takarsz, de adna egy kontúrt neked, ezzel érdemes még dolgozni, ráadásul ott a könyv árnyéka is elvágja a kezedet. Ezek olyan problémák, amiket meg kell oldani, nagyon világos a póló a hasadnál, lehet, hogy kellett volna egy sötétebb atlétatrikót venni és itt sem érdekelnek a színek. Ilyen kevés fénynél eleve roncsolódik a színtér és az van, hogy ha ez megtörténik, akkor már eleve beteges lesz az egész, sárgaság van és ha ezt nem is korrigáltad, akkor minek vannak a színek. Meg kellene ezt nézni fekete-fehérben is, hajrá és ennél is azt mondom, hogy várnám az ismétlést. Nem valami új ötletet kell kitalálni, hanem ezt világítsd be jobban és lássuk az ismétlést. Ha fekete-fehérben dolgozol, akkor nyugodtan felvehetsz egy piros vagy zöld pólót és megnézheted, hogy mit hoz, ha átkonvertálod fekete-fehérbe. (hegyi)

Hozzászólások

Roland, természetesen a színes atléta nem színes képre való ebben az esetben, hanem ff-re. Ugyanis többször mondtam, hogy ami a legvilágosabb, az viszi el a figyelmet, itt ez a trikó, és ha az visszább van véve, akkor jobb az összhatás. Tőlem amúgy ragaszkodhatsz a színek ezen formájához, van türelmem kivárni, amíg lecseng ez nálad, mert indoka semmi, esztétikájában problémás, egyszerűen rossz. A szépia ennek a legajla, egy elég avétos imitáció.

Van ennek a képnek FF változata is, de valamiért ez a barnás színteres "vintage" kinézet jobban illett hozzá. PS effekt ugye. Szaturáció itt is felezett. Hát igen, érződik ezek szerint elég szépen, hogy egylámpásan van megvilágítva, meg itt ebből a sorozatból mind, ráadásul egy telefon leddel. Rövidesen ezek javítva lesznek, és lesznek újabbak is, csak egyelőre még én vagyok a kisebbik szobában, de nagyon remélem ez megváltozik 1-2 hónapon belül. Akkor aztán lesz tágas tér mindenre! :)
Viszont a fehér atlétából nem adok. Most pl egy pirossal hogy nézne már ki egy autentikusságra törekvő kép? De ha meg tudsz győzni..! :)

Ez jó! Atyám, vétkeztem...:D

Ez is jó, és nekem tényleg megjelenik egy olyan gengszter film feeling a 20as évekből.

Új hozzászólás