josuf

Kedves Krisztián! Nagyon jól érzékelteti a modelled körülményeit a maci csillagrendszer, de egy talán elfért volna a kezei között is, akkor nem teszi fel a comjára és így nem lesz egy kiugró él a könyöke miatt. Másik, hogy az jó, ha a középvonalból elbillentjük jobbra vagy balra a modellt, de itt épp ellenkező irányba kellett volna mozdítanod, hogy a falon lévő ürességet a feje jobban betöltse, kiigazítsa. A fagyis doboz is zavaró a kompozíció tekintetében, nincs szerepe, viszont elvonja a figyelmet. (Szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Igen, az otthon, az ottmaradottakkal a kapocs a maci is, minden apró, könnyen vihető tárgy. Extrém a falra lógatott plüss állat, de nálam például a fülénél fogva van a polcra rajzszögezve.

Olyan, mint egy háztartásban kivetülő kamionbelső. (mondjuk nyugdíjas kamionsofőr otthona lehetne:) Vicces, kedves és furcsa egyszerre.
Amúgy erről jut eszembe, mármint a kedves, meg fontos dolgok összegyűjtéséről, hogy egyszer láttam egy AVIA típusú régi teherautót, ahol a műszerfalon egy arany(ozott) hatalmas serleg állt. Valahogy azt gondoltam, hogy biztosan azért, mert ez a sofőr túlélő jétéka, hogy így mindig a szent grál után mehet, nem csak úgy számára céltalanul egyik városból a másikba.

Aszta mindenki felrepült a falra, és ezért ilyen vidám a barátod.

Új hozzászólás