Képben

Képben

Igazából amolyan önwerk. Értelemszerűen nem most, hanem márciusban készült, de hát ideje nem vagyok már itt képben.

Örülök, hogy látlak Zoli és annak még jobban, hogy van tükröd, mert jó láték is, nem csak fényelő eszköz. Egy picit a fehéregyensúly bajos, ettől nem igazán jön át a szerethetősége, mert kékes-zöldes hideg maradt, de jó önarckép. Arra figyelj legközelebb, hogy a virágot ne csonkold, a hajzuhatagod inkább vágható lenne... (hegyi)

Hozzászólások

Köszönöm a figyelmet Zsolt. Igen a fehéregyensúly elég csapnivaló (elszúrtam a mobilos kép korrekcióját). A virág vágásán én is gondolkoztam. Ez annó Instagramnak készült, ezért kötött volt a négyzet formátum. Így ha a hajamat vágom, és van virágom akkor kicsúszik az arcom a szélre, és elborul az egész. Így a virágot vágtam, mondván úgyis előtér, életlen folt is, na meg a tükörben éles is és vágatlan is. :)

Teljesen látható, hogy valós a tükröződés, a mobilok nagy mélységélessége nagyon jól jön itt, attól van az mi hogy is van nekem.:)

Köszönöm István! Igen, készültek itt nyözömentes virágportrék is, ez csak amolyan váratlan ötlet volt a rendelkezésre álló eszközparkkal. Egyébként tükröződés teljesen valóságos, ez egyetlen expó. :)

Kifejező önportré, azaz, pontosan mellé fogalmazható amit el szerettél volna mondani, mi a viszonyod az élővilággal, az erdővel, és ráadásul a technológiával. Ami viszont a képben megfog az a hóvirág-avar-fatörzs és az erdei háttér környékén kialakuló tükröződéses játék és valóság, a mi hogy is van itt dolog.

Új hozzászólás