Képernyőkép – 2013-12-21 22:06:49

49

barátom "A" Sheepsheperd

Dani, tudod, hogy minden tiszteletem az őrületedé, és az utcaművészet is a kedvencem, de ez most nekem kevés a boldogsághoz. Nem tudom, hogy állsz, van-e kamerád, de tőlem akár festékszóróval is megoldhatod a leckéket, csak érezzem, hogy van közünk hozzá, hogy nem mellébeszélés folyik, hanem valóban a feladatra koncentrálsz. Fekete bárány, beatrice, fehér bárány, szürke élet, szprézek, mert kifújt belőlem a lélek, félek. Élek. Ja. (hegyi)

Hozzászólások

igen, törlöm is magam mindig :) majd nyitok egy újjat
a lájk olyan mint a drog, annyi hogy a te drogod a látszó ... mindegy ezt én most nem veszem magara, mert inkább ide több energiát fektetek (mégha nem is látszik néha), illetve innen nem töröltetem magam, mikor rámjön az agyfasz.
van gépem és a fagyis napközi óta, magamnál is hordom, de se fagyi, se strand, se iskola témában nem volt olyan ami megütné a szintet, szóval nem volt kattintás. ha lesz ide töltöm, mivel sehova máshova nem töltök már évek óta fotókat. de KELL az a szint AMI NEKEM JÓ, mert akkor nem fáj ha azt írod rá, hogy nem jó, hogy ismétlés ... ettől függetlenül általában elfogadom, ha arra kérsz és dolgozok is az ügyön

Dani, ezt a részét összeszedtem én is, mint nyomozati anyag, de ebből a rajzból ez nem jön le, ezt te is látod. Tehát ebben az értelemben a Zsolt "tudja" nem releváns. Rátok pörköltem, mert mindenki azon a rohadt facebookon bassza az idejét, a látszótér meg ennek köszönhetően jócskán visszaesett, mert ott instant örömöt lehet találni abban, hogy mindenki mindent lájkol gondolkodás és különösebb energiabefektetés nélkül. Szóval nem tudom, hogy meddig tart ez a face-mámor, de eléggé romboló, és ez abban is megmutatkozik, hogy egyre többen gondolják azt, hogy ott ők valóban LÉTEZNEK, és valóban TESZNEK valamit egy posztolással vagy lájkkal, miközben a gyakorlatban ez mind silány ILLÚZIÓ, ugyanakkor az időt kurvára el lehet vele baszni, és naná, hogy erő már nem jut valóban értelmes dologra emiatt. Hát, ennyit a kurva facebookról. Átok.

szóval jelen esetben a spraynek, nem sok "szerepe" van, lehetne a helyén pemzli is, vagy akár semmi is ... lehet az lenne jobb ide, mert mintha Zsolt is arra hegyezné ki a dolgot, hogy ez ilyen utcai művészeti izé (pedig tudja is, hogy nem az) ettől függetlenül nem vitatom, hogy ez nem oldja meg a leckét.
a szakrális üzenet számomra elvitathatatlan, de jelen esetben meg kellene kérdezni a másik felet is.
ez úgy lett barátság lecke, hogy én is néhanapján vagyok a facebook nevű közösségi oldalon, a kettővel ez előtti profilommal, be jelöltem Zsoltot, aki ajánlott nekem látszóteres ismerősöket, akiket szintén bejelöltem. így lettem "A Fehér Vera" ismerőse (akkor még Fehér Vera), ő mutatott nekem egy oldalt: http://moonmoonmoonmoon.com itt lehet rajzolni bárkinek, bármit (szinte bármit). így kezdtünk bele ebbe a "whitesheep" tag-el futó rajzba, egymás után csinálva mindig egy-egy kockát, ez az első három rajz. (nem sokáig jutottunk, bár nem hagytuk abba, csak én jövök már vagy négy hónapja)
aztán most Zsolt szintén a fészbukon odapörkölt nekünk, hogy küldjük a leckéket, én meg hírtelen felindulásból beküldtem ezt a barátság leckét, mivel úgy érzem Vera ismeretlenül is barátommá lett a neten folytatott művészet és/vagy média elméleti beszélgetéseinkből. ez a whitesheep ennek állít emléket számomra.
az angol nyelv a globális felület miatt lehet, igazából ezt nem beszéltük meg (semmit sem, csak hogy szólunk a másiknak ha folytattuk) a folytatásban "nothing" látható valamiféle szmogban, majd "think" feliratú dolgok esnek egy "color makerbe" amiből kijön a "yellow, red, blue" ... és itt jön az oldal zsenialitása, ezen a ponton nyúlt bele egy Ivan Frassi néven rajzolgató figura, egy szívárvánnyal ami egy "gold" feliratú, gondolom üstnek szánt izébe hull. ami amúgy aranyos volt, örültünk, hogy interakcióra bírtunk valakit, mégiscsak erről szólna az oldal, de mégis vissza vett a dolog lendületéből. az azért jó, hogy így sikeresen körbejártunk a színek világát mert ezen az oldalon feket-fehérben lehet rajzolni.

nagyon tetszik amit írsz István ... ha nem haragszol csak értékelés után rántanám le a leplet a dolgokról

Elmondom, hogy mit látok:
Egy fekete bárányra az van írva angolul, hogy fehér. Majd valami harapós szent vagy szellem száll ki egy talán fekete feliratú, talán bárányból. És van egy angolul szürke felirattal egy talán ufó. Valami szakrális üzenetet érzek a leirat és a glória hatására, valami keserű gúnyt érzek a stílusból, de nem tudom dekódolni sajnos. (A spray-nek talán szerepe van az üzenetben?)

Új hozzászólás