Keresd a Karácsonyt!

Keresd a Karácsonyt!

Azért vagyok bajban, mert megint ott a problémám, hogy a vízszintesek, a függőlegesek, a vonalak megint olyan furák, egy kicsit el van tekeredve ez az egész. Van egy kisember, aki mászkál a képen, nem tudom, hogy neki most mi a szerepe. Vannak ilyen primér megoldások, hogy megy oda a karácsonyfához, értem, de ez a része engem kevésbé érdekel, engem sokkal jobban érdekelne az, ami az ablakokban létrejövő tükröződés és a valóság viszonya. Azzal, hogy a gyerekkel le akarsz venni a lábamról, elédesíted az egészet. A gyerek nélkül ez egy izgalmas kép lenne. Ez most így egy csillag. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönet az elemzésért! A gyerek rohan a karácsonyfa felé, keresi azt. Nem a gyereksége a lényeg szerintem, hanem az ahogy megy a fa felé. Persze ez esetben az épület lenne a sok, koncentráltabban kellene az alak és a fenyőfa. Így is gondoltam, de telére váltani nem volt mód, akkora crop-ot meg nem bír el a kép, már ez is erősen határeset szerintem.

Ahogy elnézem Zsolt neked az épület felé van az érdekes, azzal is lehetett volna játszani valóban. Érzésem szerint az egy másik kép, az ismételhető. A függőleges-vízszintes kérdés: a terep sem egyszerű. A girbegurba utcák mindenfelé lejtenek, a főtérhez képest (ahol a fenyő) én még lejjebb voltam... ÍGy a tömegében igyekeztem nem billenősre forgatni, hogy még a terep se legyen irreálisan ferde -- de lehet nem teljesen lett jó.

Igen, egy négyzetes verzióban magam is gondolkoztam... :) Köszönet a figyelmedért! ;-)

Mesebeli kép.
Lehet, hogy én kevesebbet adtam volna a nagy épületből, de mindenképpen kedves kép.

Új hozzászólás