keresztrejtvény

keresztrejtvény

Az egy érdekes kérdés, hogy miért ebbe a leckébe került ez a kép, ugyanis ez egy szociografikus megközelítés, és mint olyan, engem ez a fajta viccelődés nem nagyon érdekel, hogy most akkor képzeljük el, hogy ez az ő ágya. Egyébként meg az is lehet, hogy így van, de most ez a helyzet nem ezt mutatja, hanem egy egészen más szituációt, ahogy azt a cím is jelzi. Azt gondolom, hogy a lecke besorolása nem korrekt, mert megfigyelhető egy ilyen helyzet úgy is, hogy az valóban az ágy leckébe kerüljön, de most ezt én ebben nem látom. Ha ez a szociográfiába került volna, akkor azt mondanám, hogy ez egy jó megfigyelés. A tónusrend egy kicsit billeg nekem, de ettől függetlenül megvan a 3 csillag, valahogy pont a mélyebb tónusoknál kellene egy kicsit közelebb hozni ezt az egészet, mert nekem nagyon bebukik a figura, de a megfigyelés pontos. Nem tudom... Azért vagyok nehéz helyzetben, mert hogyha nem lenne fontos az, hogy milyen leckékre küldünk megoldásokat, hanem csak úgy érkeznének a képek, akkor azt mondanám, hogy ez rendben van, de a leckebesorolás ki lett találva valamiért, nyilvánvalóan azért, mert fontos az, hogy az ember a maga gondolati irányait pontosan belője, tehát, hogy mit miért és hogyan csinál meg. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

58
Értékelem!

Köszönöm szépen az elemzést! Nincs kapcsolat az alannyal, azért nem tettem a szocio leckébe. Sokszor nem sikerül a leckék felől közelítenem, bár értem, hogy ez lenne a cél. Köszönöm, Csaba

56
Értékelem!

Köszönöm a véleményeket. Bevallom, hogy nem volt lehetőségem helyezkedni. Tudósításnak szántam és tudatosan hagytam el a hozzáadott drámákat. Szerintem sem szociofotó, talán egy helyzetjelentés. Kicsit háborog az értékrendem, kellett volna a "figyelj haver, tudom hogy éhes vagy de lefotóználak mert csillagokra gyúrok egy internetes oldalon?". "Tesó, kapsz egy sört csak szerezz már egy háromlábú kutyát, mert ez így kevés lesz!" Nem vettem el semmit és nem adtam hozzá semmi "kísérőt"

53
Értékelem!

Nagyon izgalmas megfigyelés, de az unalmas kompozíció elveszi az erejét.

51
Értékelem!

Köszönöm szépen a véleményeket!

60
Értékelem!

Együttérzek nehéz sorsú embertársaimmal, de itt most a fotóra szeretnék figyelni, és a látszóteres emlékeim szerint pont ez a nézőpont ami nem szerencsés. Úgy érzem, hogy vagy bele kellene guggolni a modell helyzetébe, kapcsolatba lépni az ő világával - ha az a cél, hogy közel hozzunk belőle valamit érzelmileg, vagy határozottabban fölé emelkedni, hogy más tartalmi dimenziókat nyisson meg a rálátás. Nekem ez jutott eszembe... Technikailag egy jó fotónak látom amúgy.

54
Értékelem!

Semmi sincs elrejtve. Azt fejti.

63
Értékelem!

nem tudom mi van ebben a képben elrejtve, de nekem tetszik ez a spontán realitás.
bár ez szerintem inkább életkép. :-)

Új hozzászólás