Kerítés mögött

A hiba megint ott van, hogy a géped síkja eltért a téma síkjától, perspektívában kell korrigálni, de ezt ott kéne, a helyszínen. Ne kapkodj. Türelem. Ha a gépeden nincs kereső, nehezebb lehet, de a hátlapon is meg lehet azért ezt látni. A másik a kontraszt az árnyékkal, persze jóllehet más helyet keresve nincs ilyesmi baj, fene tudja, te jártál ott, hogy mi a lehetőség. Csináltam egy verziót. Erre is azt mondom, ha lehet, menj oda újra és dolgozz ezzel még. (hegyi)

Hozzászólások

1
Értékelem!

Szia! Bocsánat, hogy csak most írok. Köszönöm szépen az észrevételt. Igazából nem szerettem volna nagyob mélységélességet használni, mert akkor már nem lenne szép homályos a hátsó épület és a falon volt a hangsúly. De mégegyszer köszönöm.

1
Értékelem!

Szia, úgy érzem, ez egy koncepció egy másik eleme (látva az előző fotód). Nekem tetszik ez a játék, nagyon jók megint a tartalmi és formai kontrasztok, a téglafal, és a fehér hátsó fal, és egy másik réteg, a téglafalon a növények. De nem tudom, nem lenne-e jobb, hogyha nagyobb lenne a mélységélesség? nem biztos, mert a növények megsínylik itt elől - és lehet, hogy ez volt a fontosabb Neked?

Új hozzászólás