(K)érték

(K)érték

(K)érték. Adom.

Olyan, mint egy tündérmese balettfilm, amit látok. Nagyon jó ez a gesztus, egyszerű és puritán a megfogalmazás. Van benne némi verkfotó jelleg, mégpedig abból adódóan, ami a háttérrel történik, tehát a háttér bevilágítása, hogy ennyire túl van ez az egész világítva, ettől van egy nagyon furcsa hatása, ami nem baj, de fontos, hogy tudjuk, ez létrejött. Nagyon jó, hogy ezt az egészet ebben a dinamikában közlöd – itt nem csak a tónusrend dinamikára gondolok, hanem arra is, ami a kompozíció dinamikája, úgyhogy jó az első lecke, jó megoldás, várjuk a folytatást. Nyugodtan tessék dolgozni, nem kell mindig az elemzésre várni. Igyekszünk ezeket minél hamarabb feltenni, de mi is csak emberek vagyunk, úgyhogy némi türelmet kérünk. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Igen, az anyag esésére gondoltam, szép formai rím lehetne a hajaddal, ruhaddál, amit megtör a kar íve - így szvsz tisztább a jelzés!
Kar hullám oké, de a drapéria szélső és kereszt tőréseivel kivisz ebből. Szerintem 1fényérték alexpo szebben kiemeli amit szeretnél és nem égne ki aruha ami zavarónak hat.
(remélem egyértelmű voltam)

üdv
d

Köszi!
Volt feltűzés nélküli hátterem, de ez a jelenlegi nekem jobban illett ide a kar hullámvonala miatt. Függőleges redőzésre gondoltál? Olyat nem próbáltam.
Na, meg nem ártott volna kivasalni ezt a szegény drapériát, de az alkotás hevében fel sem tűnt nekem ez a szükség...

Kedves gesztus! szimpatikus hozzáállás, vidámat itt!
(esetleg jó játék lehetne inverzben, a textilt a ruhádhoz igazítani, hullámban)
helo

Köszönöm szépen az értékelést, Zsolt!

Balett - Soha nem táncoltam, pedig titokban nagyon sokszor vágytam rá megtudni, milyen érzés lehet -belülről- táncolni. Érdekes, mert közben elkezdtem dolgozni a második képemen, csak meg akartam várni ennek az értékelését, hogy úgy lépjek tovább, és rá kellett eszmélnem, hogy tényleg!, az meg még balettosabb lett, mint ez, ráadásul mindenféle szánt szándék nélkül! Lehet, hogy... táncolok?

Egyszerű , puritán - Igen, ezeket akartam is használni.

Túlvilágítás - Új gépem van, most tanulmányozom igazából, de nekem fel sem tűnt a túlvilágítás, mert voltak sokkal inkább túlvilágított képeim, úgyhogy köszönöm a megjegyzést! A technikai dolgokban szerintem amúgy is gyakran segítségre fogok szorulni...

Igazán örülök, hogy a Látszótéren lehetek. Izgalmas nézni, hogyan változik egy-egy kép napról-napra a gondolatok, hozzászólások és végül az elemzés által anélkül, hogy bármi is változna rajta... Ez egy különleges dolog.
Köszönöm!

Igazán nagyon tetszik ez nekem! ;) Még-még-még!!! :)

Ágnes, köszönöm a barátságos fogadtatást!
Csongi, köszi, hogy megnézted a képet!
István, örülök a megjegyzésednek. Tényleg - most, hogy mondod - igazad van!

Szia Noémi! Az első ami eszembe jut a fotóról az egy színpad. Teátrális a mozdulat, de jól érthető a szándék is mind konkrétumában, mind képletességében... :)

Tetszik, tetszik! :)Üdv neked! :)

Üdv neked is, köztünk. Jót kértünk, jót kaptunk, egészen ígéretes. Várom a folytatást.

Új hozzászólás