Késésben

Késésben

Budapest, 2011.09.27.

Megint egy olyan kép, amihez Sándor kell. Ha nem lenne ott a kis kalapja a kép alján, akkor is jó kép lenne, igen, de ez hozza vissza a ritmust. Létrejön egy háromszög a két sietős fickó és a nyugalmasan ácsingózó kalapos úriember, a fényképész között, és ezt az egész háromszöget fejeli meg a gombaforma középen, amire a háttérben lévő épület kupolája is nagyon jól rímel. Jó a megoldás, és jó a leckemegoldás is az idővel kapcsolatban. Köszönöm szépen, megvan a három csillag. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Köszönöm, Zoltán, megtisztelsz a választásoddal.

Nekem a kép valami elementális humort sugároz, így talán megbocsájtható, ha távoli, és kissé verbális asszociációval kapcsolódok a képhez. Ugyanis ezt a képet választottam a Villanysárkány most pénteki, Vénuszátvonulás c. műsorához, amely pénteken este 20:30-tól lesz hallható.

AZ idő mindig rohan, nem áll meg. Átvonulások jönnek-mennek (vonul itt merkúr is és vénusz is), telnek az évek, de az idő valamiért mindig késésben van.

Ha most június 6-án nem látod majd a vénusz nap előtti átvonulását, akkor az unokáid sem fogják látni. Ha látod, ők sajnos akkor sem...

Múltkor jártam itt a Körtérnél, és végig eszemben volt ez a kép.

Köszönöm Zsoltnak az elemzéseket.

hihetetlen, de mintha berendezted volna az egészet :) klasszul klappolnak a színek - a nő és a férfi cipője, a ház és a plakát színei... nagyon tetszik nekem ez a kép.

Ez jóóóó! :) Nagyon kifejező, főleg a lány, ahogyan fogja a fejét, de az alkotó árnyéka is kell oda. Ez egy újabb értelmezése az Idő leckének, de nagyon jó.

Új hozzászólás