Késő esti tanuás

Késő esti tanuás

Sziasztok! Köszönöm a lehetőséget, hogy a közösség tagja lehetek. Azért választottam a tanulás témát mert még csak 16 éves, gimnazista volnék, és a tanulás elég sok időt elvesz az életemből.

Egy erős megoldást kapunk, öröm, hogy nekifogsz az önképeknek is. Technikailag két dologra szeretném felhívni a figyelmed. Az utólagos élesítéssel valamit lehet javítani azon, hogyha valami bemozdult vagy életlen, de ennek azért megvan az ára. Mégpedig az, hogy szellemképes lesz a tónusváltásoknak a határa, mint ami itt a könyv lapjainál megfigyelhető vagy akár a füzet vonalainál. Tehát, hogy ott létrejönnek olyan tónustörések, amik érdekesek. Valószínű, hogy életkorodból adódóan te azt a kort vizuálisan nem élted meg, amikor még a szobában a szekrény tetejére voltak téve ezek az antennák és ahhoz, hogy viszonylag nézhető minőségben nézzél tévét, ahhoz az egész család kellett, mert minimum két ember kellett, aki ezt állítgatta, az anya meg a gyerek állítgatta, apa meg kiabált, hogy mikor lesz ez jó. Ugyanezt el lehetett követni a tetőn is forgatva az antennát és aztán ebből aztán érdekes szituációk voltak. A hétvégéket az elég érdekesen tudta ez színezni, amikor ment az üvöltés, hogy most jó, hogy gyere már le, már megint elcseszted, szóval ezek szociografikusan érdekes kalligráfiák. Ezt az élményt hozza, amikor szellemképes lesz valami. Ezt azért fontos elmondanom, mert ez a következőkre igaz, ha elkezdünk itt dolgozni, akkor érdemes a technikában erre figyelni. A ritmus jó, a kompozícióval abszolút egyetértek, az üzenet is érthető tehát tulajdonképpen minden rendben van. Az nem tudom, mi az a kék dezodor vagy micsoda, ami ott a fényre van téve, azt nem teljesen értem, annak a szerepével nem vagyok tisztában, de minden más egyéb a helyén van. Én úgy gondolom, megvan a három csillag, személyes az üzenet, a leckemegoldás is megvan és várjuk a folytatást. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

37
Értékelem!

Nekem is tetszik a te egyszerűséged. :)

51
Értékelem!

Értem én a szerkesztői érveket és tanácsokat, de úgy érzem ezt egy kicsit túl spiláztad! Létezik olyan hogy belemagyarázás, na ezt annak gondolom! Hol marad az alkotói szabadság, és kreatív szabadság és gondolkodás? Nem hiszem hogy bármi előrébb segítette az alkotót! Nekem tetszik a maga egyszerűsége és abszolút át adja az érzésst amit akart!

50
Értékelem!

Köszönöm az értékelés, majd az élesítésre jobban odafigyelek. Igen, az nem dezodor, hanem egy ceruzahegyező :)

47
Értékelem!

Van egy megérzésem, hogy az nem dezodor, hanem faragó:) És gondolom azért van a könyvön a ceruzával egyetemben, hogy az ne csukódjon be. Legalábbis szerintem :)

38
Értékelem!
30
Értékelem!

Szia Balázs! Végre láthatunk belőled is egy kis részletet. Szerintem ez egy jó bemutatkozás, a kompozíció is tetszik, és a kézírásodról is elég sok mindent megtudhat a hozzáértő. Remélem a tanulás mellett jut az idődből a Téren hancúrozni is :)

45
Értékelem!

Üdv!

Szuper kép lett! ELŐRE!

47
Értékelem!

Szervusz Balázs, üdv a Látszótéren!

Új hozzászólás