Kave s az ujsag baratsaga orok. Egyutt kezdenek minden napot... felebreszt reggel az illatuk... felvidit tartalmuk...

A képen egy nagyon jó vizuális geget látunk. Egy olyan bögrét, aminek a díszítése egy újságból kimetszett darabkákkal, mint hogyha egy hirdetésvadász lenne valaki és így kivágná az Expressz-ből a neki tetsző munkahelyi hirdetéseket, tehát kicsit erre hasonlít maga ez a megoldás, amit a csészén látunk. És hát azt is látjuk, hogy bár életlenben tartva, de hát egy újságra van ez ráhelyezve. Tehát igazándiból ez egy jó felütés. Ami miatt azt mondom, hogy ez is kettő csillag az az, hogy ebből a képből nem derül ki, hogy ebben a csészében mi van. Márpedig, hogyha kettős függőségről beszélünk és mind a két forma tulajdonképpen az újságra, a betűre, az olvasásra utal, akkor a második a kettős függőségből, amit a leiratban láthatunk, hogy kávé, nem ártana, hogyha valahogy meg tudna jelenni. Ez csak annyi, hogy egy picit följebb helyezem a kamerát, igaz, hogy egy kicsit leíróbb jellegű lesz ezáltal a kép, de valamennyire talán látunk egy kis kávéfoltot ott a csésze sarkában megbújni. Ez is lehet egy megoldás. A másik, hogy egy kis kávécsepp lefolyik a csésze szélén. Szóval mindegy, lényeg az, hogy ezt azért lehetne egy kicsit így javítani. Tehát én azt mondom, hogy ez kettő csillag és ezt azért nem árt átgondolni, hogy ne csak a leirat mondja meg, hogy mit látunk, hanem ezt mindenféle szöveg nélkül is kell tudnunk értelmezni. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Szia! A holnapi esti rádióadásom illusztrációjának ezt a képed választottam.

29
Értékelem!

Koszonom a hozzaszolasaidat, ellentetben "emberkekkel" a tieid meg epitojelleguek is. Mindenkepp megismetlem ezeket a kepeket magamnak, felhasznalva a kommentjeid, kezdo leven meg elegge csak tapogatozok.:)

36
Értékelem!

És a begre füle is ilyen adok is, nem is helyzetben van. Se takarásban, se mutatva. Ahogy esett.

40
Értékelem!

Az ötlet tetszik, az elrendezés se lenne rossz.
De nem döntötted el, hogy a bögrét teljesen a képen szeretnéd látni, vagy belevágni. Így aztán pont esetlenül belekaristol a kép széle a begre ívébe.
És az élességállítás körül is van valami gond.

Szerintem.

Új hozzászólás