Ki itt belépsz...

Ez egészen jó kép. Kifejezetten tetszik. A hangulata olyan, mintha egy fürdőben készült volna az öltözőszekrényeknél, nem tudom, jártál-e bármelyik gőzfürdőben, nagyon jó megfigyeléseket lehet ott tenni. Jók a fényei, az egész fel tudja az ember érdeklődését kelteni. A test elhelyezésében annyit módosítanék, hogy picit kijjebb lehetne ülni azon a padon, hogy a kar, a váll ne így vágódjon, a hátnak nem kötelezően kell végigfutnia, de a jelenlét határozottabb lenne és a gesztus is. A másik, hogy a kar a lábak között értelmezhető máshogy is, ami alapvetően nem baj, de ezt jó tisztázni magadban, hogy az üzenetnek ez része tudatosan, mert akkor egy picit erre még rá kell pontosítani, vagy sem. Ha nem, akkor viszont jobb kivenni onnan és a fenékhez vagy combhoz tenni, vagy nyugtatni a lábon, bármi, amivel láthatóbb a gesztusa. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Hehe, a kar az ölben csak annyira tudatos, hogy valahova kellett tennem a kezem, eszembe sem jutott máshogy érthető verzió. Ennek tükrében köszi a javaslatokat!

1
Értékelem!

Zolikám, még hogy nem. Pedig de. És ha ezt írod, nem írom. Érted. :) Písz.

1
Értékelem!

Én simán poénnak értettem. :)

0
Értékelem!

Srácok, nem vagyok a szavak embere!
Biztos félreérthetően fogalmaztam, mert nem azt akartam mondani, hogy olyan mintha István a vécén ülne, hiszen ez nekem egy olyan "mit nézel, ne nézzél" pillanat, annak minden feszültségével és konfliktusával. Erre erősít rá a szemmagasságban elhelyezett fényképező, a távirányítót rejtő ökölbe szorított kéz - ami akár egy kést is tarthatna -, a lábak pozíciója stb...
Szóval: nekem tetszik ez a kép, talán én is készítek egy ilyen "hagyjatok békén" hangulatú képet.
....lehet, hogy épp a WC-n. :)

1
Értékelem!

Nem vécén ülős. Ha ez nektek a vécén ülés, akkor valóban csináljatok egy tesztképet magatoknak, mert nem figyeltétek meg jól vagy a vécén ülést, vagy ezt a képet. Majd elmondom az elemzésben.

1
Értékelem!

:) wc-n ülős, tényleg... valahonnan olyan ismerős volt nekem is a sztori, de valahogy Dante ugrott be mindig, mióta nézegetem én is ezt a fotót :)) Köszi a figyelmed!

1
Értékelem!

Már jó ideje nézlek...
Te visszanézel, de érzem nem látsz szívesen.
Tetszik és nagyon inspiráló, azt hiszem csinálok egy WC-n ülős képet! :)

Új hozzászólás