Kípszmájling

Kípszmájling

Az egy dolog, hogy jó a humora a képnek, de mindezt ráadásul teljesen jó esztétikai formába csomagolta Zsuzsa. Ritka eset, hogy ne tudnék semmit hozzátenni, de hát most mit mondjak még, ha ez így ahogy van jó? Köszönet, hajrá! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Mivel töltöttem a rádiós nyári szabadságomat című Törökösenemhez, melynek szeptember 12. 21.00 órai premierjére ezennel tisztelettel meghívlak, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Nagyon szépek Simon művei, a hommage-od is jó. Máskor nyugodtan odaírhatod, látod, úgyis kiderítjük :)

Köszönöm a tájékoztatásodat. Azóta én is utánanéztem, valóban figyelemreméltó Simon munkássága.

Röviden: Móricz Zsigmond unokája, de nem ettől híres. Ma Franciaországban élő, egyedi stílusú és gondolkodású, filozofikus képzőművész. Lehet róla sok anyagot találni a neten. Készült róla valamikor az ezredfordulón egy nagyon jó kis portréfilm is, lehet, az is fellelhető valahol a királyi tv archívumában. És, hogy mi köze az én rozsdás szemétlapát-portrémnak hozzá? Van egy kisplasztika sorozata (szerzetes); kapafejeket alakított portrékká.

Jópofa kép, megint a jó szemed dicséri. Leleplezem tudatlanságomat, nem ismerem a hivatkozott embert. Szóval kérlek mond el, ki ő?

Örülök, hogy rendre megmented a képeket a hozzászólástalanságtól, és annak külön sőt és pláne, hogy tetszik is. Igazából ez hommage á Blaise Simon Balázsnak, csak nem akartam a leírásban túlzottan fennköltnek tűnni ... bár, ahogy elnézem, nem sokaknak szúrt volna szemet:)
Köszönöm ezt is:)

Fantasztikus ez a lapát vagy mi - kisplasztika - fotó a szmájlijával együtt és anélkül is. Számomra tökéletes absztrakció és valóság is egyben, gyönyörűen egyénített megoldás is, és észrevétel is, nekem nagyon tetszik!

Új hozzászólás