Kitti

Kitti

Zoli, az egyik szemem nevet, a másik meg morog. Ugyanis egészen szép ez a kép, jegyezzük meg, hogy főleg a mellrésznél szépek és finomak a fények, ott és abban a sávban a szőrmén is, egy picit az arcra ráfért volna némi derítés, de ez még így elmegy. Ugyanakkor ami a kezekkel történik, az olyan mértékben disszonáns, annyira erőszakos és kemény, amit nem is igazán tudok mire vélni. Hideg volt? Vagy félt tőled? Mi az oka ennek a rejtett feszültségnek? Valami a középtónusokkal is történt, ott valahogy beszürkültünk, de mondom, jó lenne ez az irány, ha a kezekkel kezdtél volna valamit. Akár lágyan a mell alatt karba fonva, nem kapaszkodósan, csak úgy egymáson pihentetősen, szóval hogy ezt a merengő, várakozó hangulatot ne törje szét az, ahogy most kapaszkodik a modell az életszínvonalba. Hát így. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

17
Értékelem!

Köszönöm az értékelést Zsolt. Igen a kezekre nem figyeltem oda, utólag láttam én is, hogy az bibis. Nem volt hideg. Először találkoztunk és nagyon fiatal a lány. Lehet hogy félt tőlem, bár ott volt az anyukája :)

20
Értékelem!

Köszönöm a hozzászólást István.

17
Értékelem!

Mintha jobban összhangban lenne ez a megközelítés, bár itt is érzem a beállítást, ami miatt nem is annyira portré, hanem inkább a divatfotó jut eszembe (amelyet egyébként szerintem szépen megoldottál, nyugodtan mehetne magazinba is a fotó )

Új hozzászólás