Kitti 2

Kitti 2

Én itt sok mindent indokolatlannak érzek. Egyrészt mit keres ez a lány a mezőn ebben a csizmában? Mi ez a borzalmas hippi nadrág? Honnan kerül a fény az arcra? Szóval valahogy azt kell eldönteni egy képnél, ami embert ábrázol, hogy mi az a sztori, az az érzelmi megközelítés, amit általa meg akarsz mutatni. Mert ha nincs ilyen, akkor a fotóbeállítás tökölődése miatt a modell elkezd unatkozni, és ez rajta lesz a képen. Ezen felül érdemes határozottnak lenni, hogy a helyszín és sztori fedésben legyen a ruhával - vagy ha viccet akarunk, akkor lehet ez ellenpontozva is, akár drámai is lehet mondjuk egy nagyestélyi a mezőn, de az ilyen szerelések ledobják magukról a környezetet, és kilóg a lóláb, hogy nem természetes közegben lett lekapva a modell. (hegyi)

Hozzászólások

67
Értékelem!

Köszönöm Zsolt az értékelést! Igen, ez a ruha téma tényleg elég izé. De erről már beszéltünk személyesen, és ezentúl erre odafigyelek. Jah, a fény. Nos, hátulról ugye a lemenő nap utolsó sugarai szűrődnek be a mezőre, elölről pedig derítőlappal derítettem. A többi kérdésed nyilván költői :) De értem

68
Értékelem!

14? nocsak... újfent meglepett... De így érthetőbb a kettősség :))

60
Értékelem!

Jah, és derítőlapot pedig most használtam először, és nagyon meg voltam vele elégedve. Igen hasznos találmány.

53
Értékelem!

Hát, sajnos a kislány öltözékébe nem volt beleszólásom, de ha majd sűrűbben fogok portrézni, erre is odafigyelek :) (mellesleg a sminkelés sem volt az igazi, de az annyira nem jött ki a képeken, illetve utómunkával segítettem rajta. 14 éves (volt amikor fényképeztem) amúgy :))

68
Értékelem!

A virágos naci illik a mezőre, de a magassarkú elég meglepő, ahogy ez a póz is itt (így öltözve :) Viszont szépen van derítve az arcra.

Új hozzászólás