Kitűzés

Összegzés: Néha besegítek a geodétának. Futtában, autofókusz. Még teló is játszott. Még beerőszakoltam a végére a levezető kv-t (zöld tea helyett, ma ez folyik) és az "icipici házikót" is (régóta nézegetem).

A téma jó, a formai megközelítés is jó, tónusok is rendben. Sok az ismétlés. És a vége nem való ide. Azok különálló képek. (hegyi)

Hozzászólások

Köszönöm az elemzést, rendben.

Tökjó infók, köszönöm :). Tetszik a belebeszélés.

Valójában nem volt cél a sztori jelleg.

Magaménak éreztem a "témát", a többi meg csak jött magától. Bár előjött egy sok éves 'ötlet' a folyamat közben, amit nem tudok kiverni a fejemből :). Aztán már nem is igazán figyeltem az eseményekre.

Köszi mégegyszer a meglátásokat. :)

Tetszik ez a riport-szerű sorozat. Miért nem leckébe küldöd? A vége viszont nekem más sztori, persze autóval elhoztad a helyszínről, de ez szerintem nem annyira jó ötlet, tényleg erőszak kicsit. A sorozatban kezdésre erősebb kép kellene (meg a végére is). Szerintem, ahol magad árnyát fotózod, az lehetne a vége, és felette valamelyik portré az első. De ez csak egy tipp. Ha lecóba küldöd, Zsolt ebben segít pontosítani, hogyan lehet feszesebb is egyben. Az a mondás itt, hogy a leckékbe nem a kész munkák kellenek, azokkal semmit nem lehet már tanulni. A szorgalmi eredetileg inkább olyan, ami nem annyira fotós összefüggéseiben az érdekes, és arra nem is várunk segítséget. Csak én belebeszélek... :)

Új hozzászólás