Kitűzés

Összegzés: Néha besegítek a geodétának. Futtában, autofókusz. Még teló is játszott. Még beerőszakoltam a végére a levezető kv-t (zöld tea helyett, ma ez folyik) és az "icipici házikót" is (régóta nézegetem).

Hozzászólások

0
Értékelem!

Tökjó infók, köszönöm :). Tetszik a belebeszélés.

Valójában nem volt cél a sztori jelleg.

Magaménak éreztem a "témát", a többi meg csak jött magától. Bár előjött egy sok éves 'ötlet' a folyamat közben, amit nem tudok kiverni a fejemből :). Aztán már nem is igazán figyeltem az eseményekre.

"(Egy adaptáció, ahol csinálok egy gömb alakú vázat, amire egy összefüggő papírréteg kerül.
A papírrétegen sok, sok 'összefüggő' kép lenne.
(Gyönyörű/átlagos/mindenféle tintával.)
A képeken a létezés általános mozzanatai jelennének meg("mindenféle emberrel/(esetleg állatok/esetleg növények "lenyomatai" ?!) válogatás nélkül("fejnézetből":nagylátószög/extranagylátószöggel lőve). Színes / fekete / mindenféle képek.

Persze ez időigényes, egy szabályos gömb, egy igazán jó-masszív-végtelenített papír, gyönyörű festék.. na meg persze a fotók/(minták?!) amik már eleve utalnak a témára valamilyen szinten.
Mindegyikkel külön/külön sokat foglalkozni.
Pepecs.
Esetleg mellette kirakva néhány minta amit meglehet fogdosni, hogy milyen is a felhasznált(váz/papír/tinta) anyaga.)

Lehet túlagyalom. És egyenlőre csak a fotózás elméleti/technikai/képi/nyelvi/stb oldalára kéne inkább csak figyelmet fordítani, mert itt igazán újonc vagyok.

Szóval ez elvitt a málnásba :). Ezért is csak szorgalmi. Nem úgy csináltam mint egy házit.

(Autós részbe nem feltétlenül azt látom, hogy "elviszem" inkább csak azt, hogy "hátrébb megyek".)

Na mindegy is, lehet too much.

Köszi mégegyszer a meglátásokat. :)

0
Értékelem!

Tetszik ez a riport-szerű sorozat. Miért nem leckébe küldöd? A vége viszont nekem más sztori, persze autóval elhoztad a helyszínről, de ez szerintem nem annyira jó ötlet, tényleg erőszak kicsit. A sorozatban kezdésre erősebb kép kellene (meg a végére is). Szerintem, ahol magad árnyát fotózod, az lehetne a vége, és felette valamelyik portré az első. De ez csak egy tipp. Ha lecóba küldöd, Zsolt ebben segít pontosítani, hogyan lehet feszesebb is egyben. Az a mondás itt, hogy a leckékbe nem a kész munkák kellenek, azokkal semmit nem lehet már tanulni. A szorgalmi eredetileg inkább olyan, ami nem annyira fotós összefüggéseiben az érdekes, és arra nem is várunk segítséget. Csak én belebeszélek... :)

Új hozzászólás