A kör háromszögesítése

A kör háromszögesítése

Ha nem allandoan o dumalna, lehet, hogy nem hulne ki a kaveja mire oda er, hogy beleigyon.

Igen, itt technikai problémám van, mert az ötlet jó. Valószínűleg kevés volt a fény, ezért használni kellett a vakut. Igen ám, ez nem is lenne baj, mert gyönyörű, ahogy ezeken a műbőr székeken megcsillan a fény - ott szép, viszont a közepét meg kivasaltad, agyonverte a fény. Nem tud intim lenni, ettől leltárszerű lett az egész. A korrektséghez hozzátartozik az is, hogy a hátsó fali részt nem nagyon tudom értelmezni, hogy miért lett olyan ferde, ez teszi esetlegessé az egészet. A filozófiája, a gondolatisága a képnek jó, nagyon jó az, ahogy a színekkel játszol, a zölddel, a sárgával, a vörössel, a bordóval, a naranccsal, ezek a színek nagyon jók. Kicsit sok nekem az elem a képen. Addig meg kell kérni a másik asztalnál ülőket, hogy „bocsi, de itt van ez a krómtálca a cukortartóval, hadd tegyem át amíg ezt a fényképet megcsinálom”. Ha ezt a képet megnézzük, ami izgalmas benne az pontosan ezeknek a köröknek az egymáshoz való viszonya, és ebből a dologból abszolút kiesünk azzal a tálcával, meg azzal is, ami azon rajta van. Elég lenne a három csésze a csészealjjal meg ezzel a citromos dologgal, és akkor azzal már valamit lehetne kezdeni. A talált helyzetek nem mindig alkalmasak arra, hogy megörökíthetőek legyenek, valamit általában hozzá kell nyúlni. Ha csak ennyit veszek, akkor a középen lévő tejes kancsó kiöntő részének és a kiskanál találkozása is nekem most fura. Ha ez a kanál ott van, mint egy százalék jel, akkor annak a szerepét meg kell hagyni, akkor elfordítok valamennyit ezen a tejtartón. Azt is el tudnám képzelni, hogy az a kanál bekerül abba a zöld falu csészébe, ugyanis, ha megfigyeled, akkor az egyik csészének a füle izgalmas, a másiknak a kilógó kanál, a harmadik pedig olyan kis nyomorult. Ennyit a kompozíciós rendről, formájában pedig nagyon zavar engem ez a ferde fal, ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni. Tanulmányként elfogadom arra, hogy ezzel még később kellene dolgozni. Ami a leckemegoldást illeti, valóban elfogadható az, hogy nem kötelezően csak testi kontaktussal, vagy szereplők ábrázolásával lehet a barátságról beszélni, hanem akár egy ilyen helyzetábrázolással is, vagy egy enteriőrrel, de akkor a székeknek nagyobb szerepének kell legyen. Most ezt visszaadom továbbgondolásra. Ismétlés. (hegyi)

Hozzászólások

63
Értékelem!

Koszi a hozzaszolast. Ilyesmire gondolsz?

53
Értékelem!

Akkor majd elhuzom egy kicsit a faltol az asztalkat, jobban kore fernek a szekek, stb... Na majd meglatod.

78
Értékelem!

A székek miatt ez a jobb szerintem.

55
Értékelem!

Koszi az ertekelest. Szoval a vakutol lett ilyen lapos. Na akkor ide visszamegyek es rendezkedek ha kell. A parhuzamos fal az utomunka lesz, tuti, hogy nem fogom tudni folulrol megtartani a gepet ugy, hogy parhuzamosak legyenek a parhuzamosok es a labam se logjon be. Megprobalom vaku nelkul, majd valami vilagitast kitalalok. Van egy ablak ezen a falon, keso delelott ezen at besut szerintem a nap, a szomszed epulet magas, meg van kivul egy fa is, szoval jol kell idoziteni ha nem akarok kulon lampakat is beallitani ahhoz hogy legyen is eleg feny meg vakuzni se kelljen. Korabban meg egy tavolabbi ablakon at esetleg kaphat fenyt az asztalka. Esetleg a harmadik uloket is kozelebb csusztatom.

A teglalap alaku kivagas az jo, vagy jobb lenne a negyzet ahogy a linkenk van?

55
Értékelem!

Semmiképp sem szűkebben. Kicsit "steril" nekem a barátsághoz, nem "köti össze semmi" a csészéket, tudom hogy hülyén hangzik, de így érzem. Talán ha a harmadik fotel is éppúgy belógna, tudná háromszögesíteni a kört kifelé is...vagy ha a lábaitok belógnának...

84
Értékelem!

Igen, lehet, hogy jobb kivágva. De majd megmondja a Nagyfőnök :)

29
Értékelem!

Nekem tetszik az ötlet, valóban jellemző, hogy ki hogyan, milyen tempóban, mivel issza a kávéját. Na meg a háromszöge(ke)t is látom a körben, csak kár, hogy az asztal körül ilyen sok minden más is látható, ami eltereli a figyelmemet a főtémától.

Új hozzászólás