A filmben elhangzó mű Kassák Lajos: Pilóta-vízió című verse.

Hozzászólások

Hát, az lehet a magyarázat, hogy amikor az ablakon kitartottam, megnyomhattam a gombot és kikapcsolt. Mert az fel van véve, hogy a kocsiban a kamera, de mindkét snitt hiányzik, amit út közben vettem fel. Ez van. Megyünk még Anitához. :)

Na, az kár... hogy-hogy nincs meg? néztem is, hogy miért nincs benne...

GG, elfogadom - szorgalmiba is tettem, tudod, nem riport. Zárójeles megjegyzés főleg Gimééknek, hogy naná, hogy az a snitt, amit az autóból csináltam, az nincs meg...)

Szóval minden technikai gyalázást elfogadok, ez van, ez ilyen lett, remélem-sajnos, hogy lesz módom ismételni. (Nem Jóska hangja, ejnye már, ez egy angol nyelvű szövegfelolvastató szoftver, direkt, jegyzem meg, direkt szoftver és nem ember.)

A téma tisztelete se tart vissza, hogy megírjam, szerintem ez a film csapnivaló. A svenkek, a vágás rettenetes. Rövid értekezés az otthon hagyott bakancsról, majd egy vers. Nem tudom mit csináltatok Jóska hangjával, olyan, mintha visszafele mondta volna fel és előrefele játszanátok le, rettenetes. Az érthetetlenségig torz, ugyanakkor amit értek belőle, az ellene dolgozik a képnek. Szerintem ezen a filmen csak az érzelmi hatás látható, de mint film, nem működik. Nincs eldöntve mit akar, vagy ha akar valamit, az nem sikerül.
Szerintem.

Köszönöm - Ági első három leckével kezdje, de hamar. :)

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Hát most ennél többet nem tudok reagálni. Kemény.

Annyira volt megdöbbentő, hogy elfelejtettem lefényképezni a házak helyét...

Megdőbbentő élmény három hónap múltán újra Kolontáron járni, s látni az akkor fotózott házak hűlt helyét...
Egy egész terület lett üres... Egész utcák lettek síksággá... Csak az utak maradványai utalnak arra, hogy valaha itt település volt utcákkal, házakkal, emberekkel... Októberben azt mondtam, hogy Csernobil-hangulat. Most még inkább az...

Feltöltöttem az akkor, 2010. októberében, általam készített riportfotókat a 20as leckébe.
Gondolom, majd Ági (WoodElf) is megteszi a sajátjaival...

Új hozzászólás