Könyvreklám

Hogy mi alapján küldötök szorgalmiba meg leckébe, nem igazán értem, de hát nem is kell nekem mindent akarni megfejteni. Ez nem lenne rossz. Ha. Ha nem lenne bemozdulva minden. Ami meg nem, az életlenben van hagyva, ami nem baj, de így érted, nem megy. Meg tudod, jó ez a dácsában szaunázós romantika, de akkor adj ebbe bele mindent, vagy akár lehet ez lavór a kiskonyha közepén, szóval ha már visszamegyünk Gorbit olvasni, akkor utazzunk tényleg, legyen megfogva a 80-as évek. Kérek ismétlést, szépen. (hegyi)

Hozzászólások

Viki, a feladatok között már reklámfotó nincsen, de máshová is kerülhetett volna, az igaz. Ami meg a többi fotót illeti, azokból hasonlók többször kerültek a feladatos munkákhoz előző feltöltéseknél.

Viki, a feladatok között már reklámfotó nincsen, de máshová is kerülhetett volna, az igaz.

Én csak azt nem értem, hogy miért a legjobb képeid kerülnek mindig szorgalmiba?!

Igen Feri, de a képen nem az van, amit leírtál, vagyis inkább úgy mondom, hogy ez a leköthet a könyv annyira, hogy borotválkozás közben is olvassam, ez egyrészt nonszensz, másrészt nincs a képen. Leírtam, amit látok, hogy dolgozhass vele.

Nekem az általad javasolt kompozíció nem volt célom, egyszerűen annyi szándékkal készült e fotó, hogy arról tudósítson, érdekes lehet, leköthet a könyv, ha még azt a kis időt is olvasására szánod, amíg elkezdesz borotválkozni.

Vissza kell kerülnöm a fotózáshoz, gyakorláshoz, s lám , akad kép, amelyre mások is felfigyelnek, köszönöm Kitti!

Èn is szeretnék majd ilyen éles képeket készíteni egyszer, hihetetlen jó kép.

Új hozzászólás