Korai napömlés
Egyre jobban és jobban...

Itt egy tulajdonképpen egy speciális tárgyat látunk, ahol az előtér és a középtér is egybemosódva egy teljes sziluettes formaként, felületként, ritmikai felületként jelenik meg. Nincsenek is benne részletek és ebből a sziluettes rendszerből a háttér, az ég és azon megjelenő füstfelhő, ennek a játéka látszódik. És ez a kép ennyit és nem többet szándékozik megmutatni. Ennek a kettőnek a párhuzamából működik ez az egész, és mint ilyen nekem végül is nagyon szimpatikus. Szóval ez egy speciális tájkép, fényviszonyokról szól az egész. A címet ha akarom értem, ha akarom nem. Ez a kép nem ennyire szimbolikus, amennyire a cím jelzi. Egy nagyon jó fénytani gyakorlatot látunk itt, most nem kérjük számon, amit a cím ígér, és mint ilyen fénytani gyakorlat, megvan a három disznó. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

53
Értékelem!

Csütörtök esti adásomhoz ezt a képet választottam illusztrációnak.

43
Értékelem!

Négyzetesen :) Kicsit jobban kiemelve a felső két madarat, nekem!

69
Értékelem!

tetszik, de én is inkább fekvőbe szekeszteném

43
Értékelem!

Ha vasárnap hajnal van, akkor miért füstöl a kémény? Az éjjeli műszak miatt?

81
Értékelem!

Én félek ettől a képtől. Nincs jó érzésem. Pedig kompozíció ügyileg nálam stimmmel.

55
Értékelem!

A madarak felteszik az i-re a pontot.

89
Értékelem!

Nem négyzetesre kéne ezt csinálni szerintem, hanem az oldalaiból vágnék még, hogy keskenyebb legyen, hosszúkásabb. Ha picit hosszúkásabb, akkor akármit mondhattál volna, hogy ez ilyen meg olyan profi géppel készült ... én elhittem volna, mert szerintem gyönyörűek a színek, a fények, a hangulat... nagyon tetszik.. jó kompozíció. Gratulálok! Na hát és akkor akármilyen géppel is csinálhattad...:))

63
Értékelem!

Hello,alulról vágnék kb. két centit és felülről talán kicsit négyzetesre,de ezt csak azért írom,mert tetszik és irigy vagyok! :)

Új hozzászólás