Lábak

Lábak

Várakozó fiatalok az Oktoberfest után.

A megfigyelés jó, a kivitelezéssel nem tudok egyetérteni. Hogy ez mobiltelefonnal készült-e, vagy mivel, azt nem tudom, de sajnos itt a minőséggel nagyon komoly problémák vannak. Nem értek egyet a visszalépéssel. Itt most az eszközhasználat nem adekvát. Ha ez digitális géppel készült, és úgy lett ennyire zajos, akkor viszont kérdés, hogy mit szúrtál el a beállításokkal, mert ez így nekem most valahogy nem áll össze. A gondolat jó, bár nekem kicsit sok a manifesztum, tehát azok a megjelenések, amik kivisznek a történetből. Talán, ha egy ilyen sörtartó kartondoboz van, akkor az elég is lenne, de az, hogy a másik lábnál is van egy sörös doboz, meg még valami hátizsák, és még belóg valami a másik oldalon, ez nekem már egy kicsit sok a jóból. A megfigyelés pontos. De hogy ezt miért ünnep, azt nem nagyon értem, hogy abba mi az ünnepi, hogy különböző lábmelegítőkkel jelennek meg az emberek, ebből nekem az ünnep nem nagyon jön ki. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm az értékeléseket, ezt is.
Ez mobillal készült kép, eleve gyenge volt, és még utólag is rontottam rajta, sajna.

Árpi, lehet. Vagy csak a türelem hiánya...

Szerintem volt ebben egy fotó, csak nem ez. Azt vettem észre, hogy jól megtalálsz témákat, de mintha a megvalósítás már nem érdekelne annyira. Ismerem az érzést. : )

Köszönöm a figyelmet. Mobillal készítettem, és azt hiszem, hogy utómunkával mégjobban elrontottam, azért is lett ilyen szemcsés. Ez egy vonatállomáson készült, tetszett ahogy ott ácsorognak, eléggé tipikusak is voltak, ilyen Oktoberfestes ruhában. Hát sajnos ismételni nem tudom egyelőre, ez meg ilyenre sikerült.

A bal szélső két félláb meg a piros szatyor biztos, hogy csak zavar. Azok nélkül se egy erős ügy, de ezekkel együtt totál szétesik. Szerintem.

Igen, nekem is úgy tűnik, hogy egy vagy 2 alany lába elég lenne a képre. Persze nem lehetett rendezgetni az alanyokat, csak sunyin csináltad, vagy?

Jaj ez a kép is nagyon zajos. :S Ráadásul szegény leányzónak a bal oldalon félbe van vágva a lába. Nekem amúgy nem is kéne ennyi láb - csak a fehér zoknis (?) srácé és mellette a sixpack sör is ütős lenne!

Új hozzászólás