A bemutatkozás arctalan, de remélem nem lábatlankadom sokáig. A hibákért bocs, még csak most ismerkedem a videoszerkesztővel. Legyetek kritikusak!

Kedves Lacipapa! Az etűd alapvető gerince egy hosszú svenk, amelynek a végén érzékelhető slusszpoén. A mikrokörnyezet nagyon jól felfedezhető, sok apró etnoszociografikus jellel, amelyből csak egyet emelnénk ki, a barna bőr papucsot. Annak örülünk, hogy maga az etűd bevezetéssel, tárgyalással és befejezéssel építkezik. Bevezetésnek tekintem a nyito variot, tárgyalásnak a svenket és befejezésnek a távirányító megnyomását. Talán érdemes lenne elgondolkozni, hogy egy pánsípos meditációs zene helyett apró neszekkel, zörejekkel dramatikusabbá lehetne tenni az önportrét. Kedves Laci, kérjük, hogy a konyhát is mutasd be. Értékelés:

Hozzászólások

46
Értékelem!

Kedves Márk !
Majd ha Mi osztogatjuk egymásnak a disznókat, rám is számíthatsz! Köszi.

46
Értékelem!

én több disznót adtam volna rá;-)

44
Értékelem!

Ez nem meditatív zene, hanem a 2001 űrodisszea bevezető képsorai, az élettelen környezetben, talán egy neutron-bomba után?, egyszerre beúszik valami a képbe, ami nem űrállomás, hanem egy papucs, nyilvánvalóan súlytalanságban pihenő űrhajós tartozéka, tehát még van remény, nem halt ki az emberiség, sikerül is landolnunk valami kisebb domboldalon a végén.

48
Értékelem!

Kedves Márti !
Örülök, hogy tetszik a végepoen és érdekel a berendezés e becses tárgya, ami nem más mint egy pofás kis CD tartó. Ha megnyomom az elejét, kinyílik a fiók, imádja három éves Emese Unokám.

40
Értékelem!

Nekem a vége-megoldása tetszik a lejobban, szerintem jó vicc magadra zoomolni és a képben kikapcsolni az adást.
Mi az a dolog a TV előtt? (az a mégkisebb TV alakú)

50
Értékelem!

Kedves Ofőbácsi !
Majdnem értem az egész értékelést, de én kis alsótagozatos vagyok és ilyen kifejezéseket, hogy "etnoszociografikus jel", még nem értek. De meg pláne, hogy az én papucsom az lenne? (különben műbőr és fekete). Kicsit el vagyok keseredve, hogy csak a konyhára kiváncsi, de küldöm.

Új hozzászólás