Legkedvesebb barátaim
Miután Szőke ofő bemutatta nekünk Zsuzsikát a barátját, én is elgondolkoztam azon, hogy nekem ki, vagy ha így nézzük, mi a legjobb barátom. Rájöttem, hogy New York az a város akitől/amitől a legtöbbet kaptam ezen a világon. Családom, munkám és jövőm alapjaival ajándékozott meg. Kell ennél jobb barát? Látható még egy titkos, de nagyon kedves barát is a képen... keressétek.

Kedves Tamás! A városkép szeretete nagyon is érződik a képen, kiemelt hangsúlyt kap a félbevágott, szembe néző emberi alak, és a rajta látható kék szín a mögötte érzékelhető barnás-arany árnyalatokkal együtt a bal oldalon erős hangsúlyt kap. Viszont a jobb oldalon látható szürke épület, amelyre feliratot is applikáltál, formájában, színvilágában nem elég erős ellenpont a bal oldallal szemben. Számomra a perspektivikus hatás miatt is balra húz a kép. A mi javaslatunk szerint változna a kép egyensúlya, ha a fekvő formátumból a jobb oldal erős metszésével (pontosan ezt a szürke épületet levágva) egy majdnem álló formátumúvá lett képként kezelnénk az egészet. Vagy pedig valamilyen hasonló manipulációt kellene elhelyezni a jobb alsó sarokban is, amely a bal oldali kék ruhás emberalakhoz képest visszabillenti a kompozíciót. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Jó nagy épület az az estisola fun club. Jó sokan járhatnak oda.:)

Ági, ezúttal nem voltam elég titokzatos. Az estiskola a titkos barát... Lebuktam :)

Tamás, szép a fotó, Te nagyon szereted ezt a keresgélős játékot. Szóval nem az Estiskola a megfejtés, hanem más, hamár keresni kell.

Papa... az csak a New York-i Estiskola Fun Club székhelye :)
Én ártatlan vagyok.... :D

Szépek a barátaid Tamás ! Külön öröm, hogy New York városában is nyitottál egy ESTISKOLA-t, Nálad lehet beiratkozni ? A képen már nem is csodálkozom.

Új hozzászólás