lépcső

Maga a helyzet, a ritmus, amit megláttál, szuper, tetszik. Olvastam a kommentben, hogy mi van a szarvassal, azzal nincs semmi baj, viszont onnan azt a lámpát a fotó erejéig biztos elvettem volna. Ami azonban ennél jobban zavar és egy pillanat alatt orvosolható, hogy a formákat nem fejezed be, fenn is sok, jobbra is. Csináltam egy vágást. Egyrészt jobbra az a baj, hogy ott elindul egy új, zavaros ritmus, fenn pedig felesleges, hogy nem a lépcső tetején zársz. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Igazad van Zsolt, eszembe sem jutott, de tény hogy jót tett volna. A tanulság megmarad a következő helyzetre.

Köszönöm a visszajelzést. A nem az én lakásom, hát, na, meg kell kérni nyilván, de nem hiszem, hogy alap esetben nemet mondana valaki.

Köszönöm Zsolt az elemzést, Bevallom ez nem az én lakásom, nem mertem rendezkedni. Megtaláltam ezt a képet és kattintottam. Örülök, hogy megvágtad nekem, így jobban értem mi a gond, igyekszem figyelni ezekre. Annyi apróság van ami fontos egy képnél, jó, hogy kiemeled ezeket.

Zoltán még nem igazán értem, hogy mit akarsz mondani, addig meg nehéz erre mit mondani :D

...nem tudom miért nem jelenik meg a hozzászólásom, de azt akartam mondani, hogy: én a szarvast kizavarnám a lépcső alól.

Új hozzászólás