lépcsőház

Kezdjük azzal, ami a hibája a képnek, hogy gyorsan túl legyünk ezen. Valószínű, hogy vagy mobillal, vagy a hátlapon lévő kijelzőn kontrollálva csináltad a képet, emiatt lehet az, hogy mivel az érzékelő, azaz a gép nem volt síkjában azonosan a fotó tárgyával, így van egyfajta csavarodás a képen, Ez perspektíva korrekcióval javítható, és tudom, hogy akár mobil, akár hátlapi fotózás, ez a probléma sokszor megjelenik, és nehezen kontrollálható. Ezért ha van mód, jobb a keresőt használni. Ezen kívül azonban a kép abszolút rendben van, jó a ritmusa, a tónusai, van hangulata, kicsit a régi horrorfilmekéhez hasonlatos nekem ez az érzet, szóval azt kell ,mondjam, hogy függetlenül attól, hogy nem hibátlan, de mégis három csillag, a hibát meg a későbbiekben több türelemmel fotózva ki tudod küszöbölni. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

En most egy kicsit belehaltam abba, ami itt ezen a korlaton tortenik.

Kedves Ingrid, ez nagyon megtisztelő, főleg a téma ismeretében. ;)

Kedves Zoltán, engedelmeddel ezt a képet használnám a szerdai rádióműsorom borítóképének. Köszönöm.

Hello! Nem tudom megmondani hogy mi de megfog a kép jó nézni. Tetszik!

Zoltán, ez azt jelenti, hogy jó, nagyon a kedvemre való kép. Szeretem a fekete fehér képeket, különösen amikor van benne valami ritmus. Ezt akartam mondani, csak túl röviden sikerült megfogalmazni. :)

Ezek a fények nem engedtek mozdulni, és te nagyon precízen meg is oldottad, nem véletlen a gyarapodó hozzászólások növekedő száma.

Uh... Fekete fehér! Szeretem! És ezt a képet is!
Ezen elmerengtem kicsit.
Olyan mintha nem teljesen a mértani középpontból fotóztad volna, vagyis nem olyan hanem látszik hogy nem, viszont a képen az arányok és minden más is azt sugalja és mutatja hogy pedig de. Kicsit olyan érzésem volt mintha húzna a kép engem balra. Hogy egy lépést még és akkor középen vagy. Viszont mégse tenném mert ez így van középen. Fura. De jó értelemben. Én is így fotóztam volna, vagyis nem mert ezt a kompozíciót észre sem vettem volna. Fa szemű vagyok. :). Remek fotó! Nekem nagyon tetszik.

Szia Zoltán!
Ez úgy szerintem is rendben van, és hozza a hangulatot is.

Bocs, hogy belebeszélek, de ez inkább jó, mint nem rossz. Tömegelhelyezés, tónus, ritmus rendben.

Tehát azt szerettem volna kérdezni Ingridtől, hogy: ez azt jelenti-e, hogy nem rossz, nem rossz, de a jó nem ilyen?!

Zoli ezt megette a rendszer, ha megvan, mit írtál, kérlek küldd be újra. Köszi.

Érdekes megoldás, tetszik a korlát ritmusa.

Új hozzászólás