LépcsőházbanHegyi Zsolt-2012.04.04. 19:05Hegyi Zsolt-2012.04.04. 19:05

Lépcsőházban
Lépcsőházban
Lépcsőházban

Előre szólok, hogy vissza fogom adni a képeket ismétlésre. Jó az irány, jó, hogy ezeket megfigyeled, és amit látok, az tanulmánynak kiváló. Arra hívnám fel a figyelmed, hogy mindhárom kép másról mesél, más érzelmi kapukat nyit ki. Így az egység maga a lépcsőház. Arra kéne törekedni, hogy vagy erős ellentétpárokat keress és az adjon dinamikát, vagy hasonló érzelmi úton haladva járd körül, ami benned lezajlik. Más a csempe és más a rács. Más ha magad keresed a tükörben, és más ha a teret figyeled meg. Ezeknél a döntés a te kezedben van. (hegyi)

Hozzászólások

24
Értékelem!

Nekem ez a sorozat tetszik. Van némi igazsága Zoltánnak abban, hogy kicsit lötyögősek. Szerintem ez a fekete csempe rengeteg lehetőséget rejt, dolgozz vele minél többet!

22
Értékelem!

Ok, kösz, még tapogatózom...

10
Értékelem!

Én nem lövöldözök, én olvasom minden szavadat, azt is, amit nem az én képeimhez írsz. Köszi. Sőt, azt is köszi, hogy megmutattad levágva. Sokszor nem tudom eldönteni, hogy mi lenne jó, hogy hol vágjak, most jó látni, hogy mi lett volna ha úgy vágok... Hangulatilag tényleg más, hogy jobb-e, nem tudom.

28
Értékelem!

Nagymamám még házmester volt és tizenévesen rengeteget lógtunk ilyen lépcsőházakban a tesóimmal, nagyon szeretem őket, baromi hangulatosak tudnak lenni. Ezek elvisznek oda, jó ez a három jellemző téma.

Eszembe jutott, milyen lenne mindhárom négyzetesre vágva: a felsőnél a bal oldalát elhagyni, hogy csak a tükörkép legyen az udvarra, a középsőnél két oldalról, hogy feszesebb legyen a lépcső-korlát téma, az alsónál pedig szintén a bal oldalról, hogy a liftrács-tükörkép jobban kitöltse.

http://kepfeltoltes.hu/view/120405/lepcs...

Bár így meg nem olyan emberléptékű, kevesebb hely van benne érzékelni a teret, amit viszont éppen be akar mutatni hangulatilag.

Lőjetek le ha csak én élvezném, hogy írok...

Új hozzászólás