Lépcsőházi kalitka

Az van, hogy ez egy nem rossz portré, de igazából nem hiszem el a rácsot. El van játszva. De nincs átélve. Azéáért ha valóban bezárnának, nem így néznéd az égen a madarakat. Szóval a lényeg, hogy az ötlet jó. A kivitelezés technikája is az. De a gesztus, az olyan, amit jó lenne ismételni, úgy, hogy át is éled. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

De akkor miért kérdezed, hogy miért nem jó a gesztus, ha alapjában nem érdekel a válasz? Na jó oké, legyen csak technika. Viszont akkor lehet, hogy nem a fejed kéne használni modellnek, mert én meg nem tudok magamon lobotómiát végrehajtani, a technika nekem mellékes, a végtermék nem. Így meg folyamatosan félre fogunk menni és értelmetlen vitázni valamin, én hiányolom a tudatosságot a kifejezésnél, te meg csak a technikáról akarsz beszélni. Nem megy nekem. Bocs. De igyekszem.

0
Értékelem!

Mondtam, nem a képről írom. De én tudom, hogy mire megy ki a fuvar. Bocsánat, ezerszer is, hogy technikát, technológiát gyakorlok. Csak arra megy ki a fuvar egyelőre. Semmi mély, és semmi dráma, semmi elvont. A pozitúra csak egy kellék. Elemi szinten ismerkedés folyik most a fény egy másik arcával, azért, mert amit eddig használtam, abban gátakba ütköztem. Én ezt így élem meg.

0
Értékelem!

De lehet, viszont a póz az nem az. Az arc se. Bármi lehet, ami nem mond ellent a fizika törvényeinek - viccelek - szóval inkább az a kérdés, te tudod-e, mire akarod, hogy a fuvar kimenjen, vagy majd lesz valahogy, mert ez utóbbiról az előbbi felé kéne menni, afelé, hogy előbb legyen meg, mit akarok és az legyen megcsinálva.

0
Értékelem!

Csak a filozófiája érdekel a kérdéssel, nem a kép: a kalitkához milyen a jó arckifejezés? És miért csak az? :)) Nem lehet az pl. biztonság?
Az értékelésedet köszi!

0
Értékelem!

Szia Mészi, gratulálok, nyertél egy LED lámpát, jelentkezz kérlek, hogy megbeszéljük a továbbiakat.

Új hozzászólás