Lepedő

Ahogy kértétek, megmutatom a teljes képet. Valamiért nekem a másik jobban tetszik. Igaz, itt a gyűrődések viszont vezetik a szemet.

Kedvelem ezt a képedet, beszéltünk már ennek a hibáiról, de azért hadd mondjam itt most el az elemzésben is, hogy a kép most nekem két részből áll: az egyik rész, ami a felső rész, ami tulajdonképpen a hasadtól felfelé történik, annak van egy finom tónusrendszere, a másik rész, ami a hasadtól lefelé van, lábadnál, lepedőnél történik, az meg egy kemény, kopogós dolog. A kettő nem áll össze egybe nekem, valószínű ez világítási kérdés, esetleg kevésbé kemény fényekkel ez jól megdolgozható lenne. A másik, hogy én értem ezt a kamionos napozást és ennek a jeleit, de érdemes lenne egy kicsit utómunkában valahogyan kiegyenlíteni. Az egy másik kérdés, hogyha az ember modell, akkor erre figyelnie kell, hogy egyenletesen napozzon, egyenletesen barnuljon le, ilyen problémák ne legyenek, mert ez fotózhatatlanná teszi, ez egy nehéz kérdés. Amit még hozzátennék, hogy ez a kép innen alulról eléggé tolakodó, anatómiai értelemben, a drabális lábakkal, ebben a rövidülésben, amit ez így kiad, nekem ez erőszakos és ez ellene mond annak a nyugalomnak, amit a kép egyébként áraszt. Erre érdemes odafigyelned, de még egyszer, sokadszorra elmondom, hogy mindenféleképpen le a kalappal az előtt, hogy tulajdonképpen itt létrejönnek olyan akt megoldások, amikhez kell azért kurázsi, és nem a megszokott irány. (hegyi)

Hozzászólások

Értem miért gondltad vágni. De lehet, hogy fentebb kellett volna emelni a kamerát, ha a felső tested szeretted volna inkább témának. Most azt gondolom, hogy a  lábaid adják a témát, a megvilágítás is ezt szolgálja. Amúgy egy tök jó fotó, és még annyit, hogyha picit balra és jobbra lenne nagyobb tere egy picivel, az zseniális kategória lenne már (de nem nagyob látószöggel, mert az már nagyon torzítana),

Új hozzászólás