macsó fickó jelmez

macsó fickó jelmez

Akkor itt egy polo nelkuli ismetles. Amit most az egesz alakosba rakok.

Érdekes a kép, jobb és összefogottabb, mint amit előtte láttunk, de nem egy nyugalmas beállítás. A felhúzott térd is egy háromszög csúcsa, a párnákból is kialakulnak háromszög csúcsok, a könyökből is, az egész tüskés, elzárkózó. Hiába ez a póz, de ez az elzárkózás lesz az erősebb. Ez most nekem ellentmondás. Az előző képnél mondtam neked azt, hogy lehet egy ilyen macsós irányt is felvenni, de ha az nem a tiéd, ha az nem szimpatikus, akkor nem kell megcsinálni csak azért, mert Hegyi azt mondja, vagy pedig át kell lényegülni a szerephez. A cigaretta a 70-es évek macsója, Marlboro férfi, a cowboy kalappal. Van ebben valami, de akkor még hiányzik valami a manifesztumok közül, de hát nagyjából ennyi. A könyöknél a takaró elég csúnyán vág, egyébként a kép jó. Nem volna ezzel nagyobb baj, csak sok ebben nekem most a háromszög, az élek, ezek a feszültebb jelzések. Ettől még megvan a három csillag, de ne menjünk nagyon messzire, én még mindig várom azt, hogy ezzel dolgozz, legalább a második és harmadik leckével. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Koszonom Zsolt az ertekelest es a 3csillagot. Akkor ezt a ket lecket meg gyurmazom egy kicsit :)

Ideje újra a Mestert a kezembe vegyem, pár kattingatás erejéig:)

Jól adod az ívet Zoli, csak így ;)

Nyözö, Clio, tokeletesen igazatok van. Kar lenne titkolni. Fura, hogy egy beallitott keppel sem tudok senkit becsapni. Valahol ijeszto, hogy ennyire atlatszo vagyok. Sose voltam jo szinesz. Nyözö, sosem voltam macso, inkabb buskepu lovag, hibatlan meglatas. Clio szinten. A gyermekkor kepem inkabb en vagyok. Nyözö, meggyotort azert nem vagyok, csak ez ilyen ebredes utani kep:)

Sikoltozos holgykommentek? Jol esne:) Clio, mifele kihivas?:) Zavarba hozol.

A cím találó.... valóban jelmez, mert eszembe jutott a gyermekkor képed és az inkább Te vagy...bocsi....csak provokállak;)
Tetszik a bevállalás, a végén még kihívásnak fogom venni:)
Csajok lehet nyálat csorgatni:)

@István ha a cigifogó kezet eldugja Zoli, akkor még felgyújtena valamit. :)

Kíváncsian várom a sikoltozós hölgykommenteket, ha már Zsolt szólt az érdekükben, és Zoli volt oly bátor hogy meg is lépte... :D

A lényeget majdnem lehagytam: érdekes hogy ez a macsó mégis valahjol egy búsképű lovag, nem túl önfeledt, a világra fittyet hányó laza ember, inkább megtört a tekintete alapján.

Köszönöm a hozzászólást István!

Ez is nagyon jó! :) Annyi, hogy a cigifogó kezedet is talán a fejed alá tehetted volna (tudom, könnyű így utólag :) mert így most lényeges részeket takarsz el magadból és a határozottságot is kicsit enyhíti. De nagyon jó választás a sötét takaró is, és jól is van összerakva szerintem az egész!

Új hozzászólás