Madonna a földön

A kis pontatlanságok azok, amik miatt a kép nem tudja kifutni magát, ami ad egy civil érzetet. Tudom, van ilyen tendencia, hogy fotózzunk úgy, mintha turista lennénk, vagy mintha minden csak úgy spontán lenne, én ezt annak tudom be, hogy az emberek java valóban nem tud fotózni és az alapokat elsajátítani, ezért játszik erre még jobban rá, de nem gondolom, hogy ez jó irány lenne. A belógó cipő bajos, és biza kellett volna várni még, hogy jellegzetesebb, mondanivalót segítő szereplő gyalogoljon be. Bakancsban vagy körömcipőben, de semmiképp sem farmerben és edzőcipőben, mert ennek a képnek nem a szoció az iránya, hanem az absztrakció. Amúgy tetszik, és jó is lenne az üzenet, hogy rágyalogol(nak), de lehetne ez tisztább és határozottabb közlés is. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Igen, baromira sajnálom, hogy nem volt még időm ott - a családi túrák alkalmával mndig külön stressz, hogy várnak rám, én meg várok valahol, mert nem jött még meg ami kell. Szóval ezt nem is szeretem, nagyon zárosan lehet csak fotózni ilyenkor - Amúgy egy körömcípősre vártam nagyon, igen. Van babakocsis, meg más ilyen túristás, bakancs eszembe sem jutott, de igen, az is... Köszi itt is!

Nekem tetszik, hogy rátaposnak, ad egy feelinget a képnek. Így múlik el a világ dicsősége... (Vagyis nem az tetszik, hogy rátaposnak, hanem a kép, na :D )

Néztem ott egy ideig. Még most is sok kontraszt van nekem benne, de ott jobban éreztem, persze... például hogy rátaposnak, többen is, kb az arra járók fele... Vagy hogy ez a krétarajz így a földön van eleve. Ki és miért készítette? Azért, hogy észrevegyék őt, vagy hogy észrevegyék az üzenetét, vagy simán csak pár centért? Nem tudom, nem láttam már felette őrködni senkit... Szóval persze, hogy fura hogy éppen rátaposnak, de ezt szándékosan vártam ki... Köszi a figyelmed!

Nem fura, hogy épp rátaposnak?

Új hozzászólás