Magzat

Magzat

Nem szándékosan hibaista -- csak 20 éves a kép. :) Lehet újra kellene szkennelni, vagy azt mondani, hogy Instagramm? :D

Azt írja Zoli, hogy nem szándékosan hibaista, de engem zavar ez a technikai probléma, sajnálom. Nem tudom, hogy ez a scanelésnél lett ennyire beteg, vagy ez egy 20 éves digitális kép. Ha már Zoliban is fölvetődik az, hogy lehet, hogy újra kellene scannelni, akkor azt mondom, hogy igen. Az egész egy szűlőcsatorna-effektus, nagyon érdekes ez a magzati indítás, nagyon erős lenne ez. Egy illusztrációs helyzetet is el tudnék belőle képzelni. A gondolatisága abszolút rendben van, az egész olyan, amilyennek lennie kell, megvan a három csillag és a leckemegoldás is, bár én ezt nem a Gyerekkor leckébe raknám, hanem a Köldökbe, de ide is el tudom fogadni. Ha lehet, digitalizáld újra. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Ehhez is újból hozzászólok, hogy a két hengeres kép kicsit egymás alá kerüljön a nyitólapon. Hogy az utókornak is legyen értelme e hozzászólásnak, gratulálok, és örülök a fotód pozitív pedellusi fogadtatásához is! :))

röviden: nem mindegy, hogy BELEmászik vagy KImászik, talán ez lehet a különbség az értelmezésben.

Kedves Zsolt, köszönet az elemzésért. Igen, nem akart ez úm hibás lenni, de az lett. Újra kellene szkennelnem, de nem a papírképről, mert az eleve foltos -- valamiért annó ezt úgy kaptam kézhez a laborból, hogy ilyen foltos volt. Bevallom nem emlékszem arra, hogy a negatív is ilyen-e, de ha egyszer megtalálom, és még nem ment tönkre leszkennelem.

A kép amúgy negatívra még Zenit-es korszakomban készült, 20 éve. Szkennelve cca. 10 éve lehetett talán, de akkor is még csak papírról készült a digitalizálás.

A leckebesorolás kapcsán: igen a köldök nagyon adja magát a képi elemek miatt, bennem is megvolt a kérdés, hogy na akkor melyikbe tegyem? Végül egyrészt nem szerettem volna ennyire előreszaladni leckeileg, másrészt nekem erős benne a gyerekkorom mindenbebelemászófiúgyermek élethelyzet is. Két leckére ugyanazt meg ugyebár mégsem ér beküldeni. :)

Kedves Tamás! Köszönöm a véleményt. Bevallom az időhöz nekem csak nagyon eröltetve kötődik, hacsak nem a bukéja miatt. :)

Így jó ez, ahogy van. De nekem sem gyermekkor. Az idő lecke jut eszembe róla.

Köszi Dávid! Csak artra céloztam, hogy nem szándékoltan van meggyötörve a kép, hanem pusztán olyan mint egy öregecske pálpusztai: van egyfajta bukéja.

Én is billegtem a köldök-gyerekkor között, de még nem szaladnék annyira előre a leckék között, amíg az alsóbb osztályokban is bizonytalan vagyok. Vagy mégsem?: :)

Hibaista? Miről beszélsz? Hibátlan!
Nagyon jó, de nálam is sokkal erősebb a köldök kontextusban

@István: Nem, nem én vagyok, hiszen már húsz éve is nagykorú voltam de szólhatna az én kíváncsiskodó gyerekkoromról... Csillaggyermek azért is lehetne, mert ez egy távcső belseje, még összeszerelés előtt, és fogadásból én is aludtam benne. Ilyen értelemben huszonkevés évesen is gyerek voltam, és talán vagyok még most is...

@Zoli: örülök ha tetszik.

Áde, áde! Úde, áde! Nagyon áde!

20 éves? de akkor nem Te vagy, vagy igen? No, a képről nem lehet mondani, hogy nem lehet azonnal érteni :) mert nekem szinte ez a köldök lecke :) Lehetne a csillaggyermek is, persze, mert akár elmenne a Kubrik filmbe is a jelenet, ott a gyerek a végé, és ott (is) mászkálnak mindenféle ilyen csövekben fel-le, és ennyire gömbölyű minden :) Oké, nem kanyarodom ilyen messzire! A lényeg, nekem ez a fotó is nagyon tetszik!

Új hozzászólás