Majális

Majális

Annyiban majális, hogy van rajta valami zöld, meg valami park helyzet, meg emberek. Egyéb párhuzam a Szinyeihez nem sok van. És mint olyan, én ezt nem is érzem annyira erősnek ezt a képet, és azt is megmondom, hogy miért. Minden, ami ebben izgalmas és szép, távol van. Tehát, egy olyan helyzetből fotóztad le ezt az egészet, amiből lehet, hogy nem zavarod a csajokat, akik ott összegyűltek, ugyanakkor ők ilyen kis bolhaméretek, azért ne tévedjünk nagyot, azért az ő méretük és elhelyezésük szerintem fontos lenne. Sokkal fontosabb, mint például az a rész, ami ennél a nagyon szépen föléjük hajoló bokor mögötti résznél jelentkezik. Van a kép bal oldalán egy egész nagy flekk, ami önmagában nekem nem érdekes. Ha elmozdulsz ezen a képen, és a kamerával egészen közel mész, és keresel egy olyan pontot, ahol ez az elbújás élmény, ahogy oda ők bekucorodtak erősebb, akkor ez működhetne. Máshogy fogalmazva, olyan ez az egész, mintha lenne egy filmforgatás, ahol ugye létrehoznak a statisztákkal, meg a szereplőkkel, meg a háttérrel, meg mindennel egy helyzetet. Aztán készülne egy olyan werkfotó, ami ezt az egészet lebuktatja, hogy jah, hát, ez a fa csak festve volt, jah, hát, az a rendőrautó csak papírmaséból volt, jah, hát az a macska nem is volt döglött. Szóval, most én azt érzem, hogy ez nem tesz ennek jót, hogy ennyire távolságtartóak vagyunk. (hegyi)

Hozzászólások

29
Értékelem!

Csatlakozom a lájkolókhoz.

36
Értékelem!

Nekem is tetszik, mint a Vikinek!

28
Értékelem!

Az analóg is csak egy technika. Szeretni kell, fontos, de azért az utómunkát az is "kévánnya". :)

31
Értékelem!

Tamás, köszönöm az őszinte véleményed!
Nem megmagyarázásképpen, de az az igazság, hogy ez analóg fotó. Egy kis canon "szappantartóval" készült, 200-as kodak color plus filmre, ami már vagy 6 éve lejárt. :)
Ez a kocka így esett ki a gépből, csak átméretezés történt. Látom én is a ciános beütést - vacilláltam is sokat, hogy a giccs leckébe kérem, aztán mégis így döntöttem. (Valószínű, nem jól:) Lehet, hülye viszolygás, de nem szívesen nyúlok bele az analóg képekbe. Ez a műzöld meg tényleg ilyen szemkaparós kartonplast zöld. Bocsi a zöldek nevében:)

35
Értékelem!

Kedves Zsuzsa, szoktam dicsérni a képeid színvilágát. Itt azonban azt az ordítóan digitális zöldet látom, amit nem szeretek.

27
Értékelem!

Nekem ez nagyon tetszik: a vibráló színek, a kis emberek a nagy zöldben, a napsütés, és ez a fura festményhatása, hogy nagyon 2D-s.

Új hozzászólás