Máltai horgász

Máltai horgász

Eltelt viszonylag hosszú idő az elemzés és a kép felrakása között. Ágnes, most kérdezem tőled, hogy még mindig fontosnak tartod ezt a képet? Mert szerintem ez nem fontos kép. Sem Málta nem jön ki belőle, se a horgászat, de legfőképp a férfi karaktere nem. Ez egy lesifotó, megtaláltad őt, jó messziről lefotóztad. Ez abban a tekintetben jó, hogy nem zavartad meg a halakat, de a fotó szempontjából nem jó. Ha ez egy őt bemutató sorozat része, ahol megismerjük, akkor ez lehet egy átkötő kép, de önállóan nem tudom, nekem nem áll meg. (hegyi)

Hozzászólások

Értem, köszi. Hát nincs belőle más kép, ennyi sikerült, de legközelebb :)

Én ezt értem, hogy jellemző, de ahhoz, hogy ez a képen is átjöjjön, kell olyan nézőpont, ahol és amivel fel lehet mondani a leckék. Horgászik: bot, halasvödör, pasi feje, máltás részlet. Ezek kellenek. Vagy kifogott hal, pasi feje, kezei, máltás részlet. Ha ezek hiányosak, az bajos. Itt mosz van máltás részlet, van bot is, de a pasi háttal van kb, így ez ahogy írtam, akkor lehet része egy sorozatnak, ha abban amúgy a fickó fel van dolgozva és ez csak egy kép, ami kiegészít.

Ja, sok idő eltelt, kösz az elemzést.
Valószínűleg igazad van, hogy semmi extra, de én mégis jellemzőnek találom Máltára, ezért is küldtem be.

Ezekre nem is gondoltam, arra se, hogy képpárként küldjem. Köszi az észrevételeket.

István kihagyta a legfőbb különbséget: ez egy természetes készült kép, amaz meg mesterséges környezetben.

Persze mindegy is, hiszen ez két kép, és ez szvsz akkor lenne releváns ha ezt a két képet képpárként küldte volna be Ányesz. Nem tudom úgy megállt volna-e ez...

Ez a lépcsőn c. fotód ellenpárja.
Jobbról balra vág, színes, egy alak van, háttal van, és kopaszodó középkorú férfi,
Amaz balról jobbra, FF, két alak, szemből, ifjú lányok :)

Új hozzászólás