Mandelbrot csipkéje Mandelbrot csipkéje Mandelbrot csipkéje

Mandelbrot csipkéje
Mandelbrot csipkéje
Mandelbrot csipkéje

Bizonytalanságot érzek abban, hogy most mit akarok mutatni, mert biztos, hogy nem három kép. Meg kellene hozni azt a döntést, hogy ebben mi izgat, és ha erre rájöttünk, akkor azzal foglalkozni, és azt kidolgozni. Mert szép ez a páfránylevél, és nagyon jó a meglátás, és olyan, mint a Mandelbrot halmazok, de azt tegyük hozzá, hogy a világítás, az utómunka hiánya és a hely megválasztása nekem egy picit gondatlanná teszi ezt az egészet. Ezek a szürkék nem valami szépek, ha engem kérdezel, akkor nekem ebben az izgalmas az lenne, ami a legutolsó képnél történik, ahol tényleg csak jelzésértékkel van jelen az, hogy ez mi, és az árnyékkal foglalkozni. Nem vagyok biztos abban, hogy ez a kompozíció itt száz százalékos, de az iránynak ezt tartanám jónak. Gábor, ha van mód, és ez a virág még megvan, akkor ezt én most visszaadnám ismétlésre. Próbáljunk meg valami erősebb technikájú képet mutatni, mert itt most a technika nem szuper. Ismétlés. (hegyi)

Hozzászólások

Fogok én még ezzel játszódni, szerintem, de csak naponta max egy negyedórát süt oda a nap. Ráadásul ugye csak hétvégén vagyok otthon olyankor, el kell kapni.
Az is lehet, hogy csak a téli napforduló idején esik oda a fény. Akkor majd jövőre.

Nekem az átlózással semmi bajom, tetszik, de tényleg lehetne még vele játszani. Én kipróbálnám fekete-fehérben, s az élességen is állítanék különösen az utolsón. Ott engem zavar a baloldali életlen ág.

Ha csipkét látok, megszólítva érzem magam.
Nekem ez a megifgyelés tetszik, szerintem ezzel érdemes játszani, legalábbis én örülnék neki, szívesen nézném. (ezek a képek szerintem még nem igazán jók, mert pl túl direktnek találom az átlózást, és a fénnyel is lehetne kísérletezni)

Új hozzászólás