Marcellus Wallace the white edition

Marcellus Wallace the white edition

Sziasztok! Először is örülök, hogy itt lehetek. Nagyon sok változatot csináltam belőle, nem is vagyok igazán elégedett a végeredménnyel. Nem is olyan egyszerű magadat fotózni. Viszont mindenféleképpen ezt az ötletet szerettem volna megvalósítani, mert nagy kedvencem Tarantino.

Laci, köszöntünk itt a Látszótéren, erős kezdés, erős üzenet. Abszolút találó a leirat, valóban van ebben valami Tarantino világából. És tudod mi az, ami az egészben a zseniális? A ragtapasz. Hajrá, további önképeket kérek, mert szerintem van ebben még kakaó. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Üdv Kedves Ágnes!

Először photoshopra gondoltam én is, de aztán rájöttem, hogy nem Marcellus akarok lenni, hanem az ő fehér verziója, miközben akár úgy is értelmezhető a kép, hogy nézem a filmet, mint állat :-))))))))

Egyébként Bruce hozzájárulását adta a képhez :-D

A következő lépés? Még nem tudom, mert most más témán jár az agyam.

Üdv: Laci

Nahát, kedves Laci. Reggel óta nézem ezt a képet, megnéztem a filmet is, és most jöttem rá, hogy mit is műveltél te itt :) Először azt hittem, hogy mindent így megrendeztél, berendezted az egész jelenetet, aztán megkerestem a jelenetet, rájöttem, hogy a hátteret a filmkockából átphotoshoppoltad, és rá magad, aztán még jobban megnéztem, és rájöttem, hogy kb. úgy készíthetted a képet, hogy kimerevítetted a képernyőn ezt a jelenetet, és odaálltál eléje, vagyis a kamerának háttal. Hát nem semmi. Azt is mondhatnám, hogy nagyon ügyes. Tetszik nagyon, és várom a következő jelenetet. Most mi lesz? A Kill Bill, vagy tán Jackie Brown? Várom.

Üdv köztünk, Laci! Akkor ez hogy is van? A szemben lévő alak is te vagy? A Tarantino-s dolog jó, megyek is Ponyvaregényt nézni :)

Új hozzászólás