A pedellus és Márti látható a filmben, utalás történik a sörökre is. Márti indulás előtt integet nektek, ez is a Völgyben készült.

Átérzem és látom ott a Mártinak a gesztusaiból, hogy nem volt egyszerű a helyzete, tudom, hogy ezek nagyon nehéz feladatok szembenézni a kamerával, lásd az 1968 és 75 közötti napszemüveg, amely elrejti azokat a gondolatokat, amiket a szem tükröz, míg a másik szereplőnél az elmúlt harminc év nagyon nagy drámaisággal jelentkezik, nem elsősorban a születéstől datáljuk ezeket a történéseket, mert lehet, hogy volt olyan időszaka az életének, amikor még úgy gondolta, hogy az élet szép lesz, és könnyed, emiatt egy nagyon erős drámai és színészi vallomás erejű képet látunk, ezért a partner, Márti áldozatkészségét kettő citromdisznóra értékeljük, és küzdelmét itt a középen látható főszereplőnek is kell értékelnünk, így ő is kap kettőt. Akkor lett volna három, ha a közösség még valami kreatív helyzetet létrehozott volna testkommunikációban. (szőke) értékelés: Márti Zsolt

Hozzászólások

Tamás! Te sem a szervezőképességedért leszel halhatatlan. :):)

Mutatkozni.... az semmi én már feküdtem Mártival egy ágyban is :)))))
igaz, egy nap különbséggel.......

Dehogyis Pedellus, ne légy beképzelt, már rég kihevertem:)
(és tervem is van arra, hogy mit fogok tenni, hogy legközelebb biztosan tudd, hogy én vagyok én)

Jó, és igaz, de szegény Márti szerintem nehezen heveri ki - ha egyáltalán - hogy több soron nem ismertem meg. :)

Ferenc nem vagy egyedül :)

Zsolt!
Egy ilyen klassz nővel én is szivesen mutatkoznék egy képen. :)

Sziasztok!
Lacipapa, igazad van. Dénes, hát dehogynem, csak általában a fejem tetején volt, viszont a tábortűznél előírásosan viseltem, hogy ne csípjen annyira a füst. Szóval nem maradtál le semmiről:)
Szia Gabi és szia Pedellus!:)

hellóMártihellóZsolt:)....dögös a hemüge nemekem nem is mutattad Márti...ej ej

Márti egy kicsit visszafogottabb, mint a képein, mondhatnám rejtőzködőbb. Zsolt, Te viszont egész rutinos videjós vagy már.

Új hozzászólás