Megkopott a zománc is

Megkopott a zománc is

Frida Kahlo egyik festménye után szabadon.

Köszöntünk a Látszótéren kedves Annamária! A leiratnak azért örülök, mert Frida Kahlo az egyik kedvencem, és ha nem is biztos, hogy ez lenne az elsődleges meglátásom, bár nyilvánvaló a párhuzam, a koloritot nagyon hiányolom ahhoz, hogy ez valóban köthető lehessen Frida Kahlo-hoz. Ugyanakkor, mint első lecke, egy nagyon érdekes és nagyon erős megoldás. Hát, nem sokat teketóriáztál, az biztos, mert van ennek egy nagyon erős őszinteségi faktora, és én ennek örülök. Azt mondom, hogy megvan a 3 csillag és az első lecke, és tessék küldeni a munkákat, ne várj az elemzésre, jöhetnek a képek. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

33
Értékelem!

nagy barna szemekkel pislogok most a világba azzal, hogy: igen?, szabad? és a jelző: erős, nem pedig, fujmiez, halálszagú, akármi....köszönöm. a fogadtatást, a kritikát, a figyelmet, azt hogy értékelve van. jó helyen vagyok. :)

32
Értékelem!

Köszönettel a ma esti adásomhoz este 8-tól ezt a képed szeretém illusztrációként használni.

33
Értékelem!

Nem kis öröm számomra, hogy újabb utalás született egyik kedvenc festőmre. Remélem sok képet láthatunk majd tőled!

38
Értékelem!

köszönöm a fogadtatást :) igyekszem a továbbiakban is majd

38
Értékelem!

Szia Annamária! Üdv köztünk, nagyon várom a folytatást, nagyon erős kezdést láthatunk, határozott gondolatokkal.
A Kahlo festménynek is utánanéztem: Amit a víztől kaptam a címe, ha jól értesültem. Szeretem az ilyen reakciókat nagy alkotásokra, én is próbálkozom ilyennel néha.

37
Értékelem!

jó ezt olvasni :) távol álljon tőlem a szájbarágás, a meglepőnek viszont nagyon örülök :)

36
Értékelem!

Számomra a három bemutatkozó fotód közül ez a legpontosabb - már persze nem ami a bemutatkozást illeti, mert nem ismerlek :) hanem azokat a képi hatásokat tekintve amitől egy kép nem szájbarágós, mégis érthető, jól rétegelt, meglepő, és végső soron (mindezekért is) emlékezetes tud maradni.

Új hozzászólás