Megoldás

Megoldás

Szűklátókörűség ellen!

Hát, ez egy erős üzenet. Annyit tennék hozzá, hogy picit szűkek vagyunk. A szem alatti résznél és a körömnél, vagyis a kép baloldalán és az alján kellene még nekem. Nagyon szép a szemöldök, az jól zárja mind fent, mind oldalt. Kicsit nekem túl van világítva a kép jobb oldala, abból akár utómunkával egy leheletnyit visszább lehetne venni, mert ott majdnem fehérre futunk ki. A szem alatt hiányzik nekem még, mert ott az a festéknyom nem ártana, ha meglenne, és a körmöt pedig azért mondom, mert pontosan az lenne az izgalmas, hogy az a vörös hogy tud dolgozni ezen a képen. Nem tudom, hogy ebből van-e még, vagy ez ennyire szűkre lett eleve komponálva, mert ha van még belőle, és ez utólag került vágásra, akkor lehet, hogy érdemes lenne egy kicsit tágabban megnézni. Ettől függetlenül, amit mondok, az a jövőre nézvést igaz. Nagyon érzékletes a kép, azt azért nem mondom, hogy örömmel nézem, abban a tekintetben, hogy én is azok közé tartozom, akik valószínűleg nagyon nehezen tudnának a saját szemükbe nyúlkálni, de a gesztus teljesen rendben van, sőt, nagyon erős 1. lecke. Figyeljünk oda a kompozícióra! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

66
Értékelem!

:) Hát, igen, egyet kell értenem veled! :) Ugyanis megcsináltam tágabban, de nekem ez a szűkség még mindig jobban tetszik! :) Köszönöm!

62
Értékelem!

Nekem ez tökéletesen működik. Nincs sem pro- sem kontra, Ez Van. Számomra ez nem szűkebb, mint amilyen szűk ez a helyzet. Gyönyörű minden, és a vörös köröm ha több, már másról szól. Így éppen hogy csak fáj. (basszushogynemnekemjutnakeszembeilyenmegoldások!)

84
Értékelem!

Van belőle még, azt hiszem, majd megmutatom! :) Azért vágtam így, mert a homloknál nagyon kiégett a dolog, és nem tudom hogyan kell megcsinálni utómunkával, hogy csak ott vegyek vissza a fényből... :( És mivel ott eléggé megvágtam, hogy megtarthassam a képarányt, ez lett belőle! :)

72
Értékelem!
67
Értékelem!

Nekem a színei tetszenek a legjobban: ezek a kékek ezzel a pirossal! :)

79
Értékelem!

Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :) Igazából nem a kép miatt festettem ki a szemem, hanem hazaérvén a munkából, kedvem szottyant valamilyen képet csinálni! ;)

88
Értékelem!

Tetszik ez a kép. Azt hiszem a közelsége és a közel engedése miatt.
Én sem látok jól! Ezért is szeretem a fényképezést. Számomra dicséretes hihetetlenség, hogy megfelelő pillanatban kattintva olyat figyelhetek meg szinte korlátlan minőséggel, amik ténylegesen léteztek, vannak, csak nem az origóban szerepelt éppen. Azt gondolom, ha az ember a szemében turkál az valahol intim szféra, pont ezért nem akad alkalmam, hogy jól megfigyeljem. Ezen a képen a festék erős használata arra bátorít, hogy egy tudatosan megalapozott, és bemutatásra kerülő pillanat. Egy előadás nekem, hogy láthassam. Alkotás.
Már megint mesélek... Nekem tetszik. Gratulálok.

79
Értékelem!

Hát, megvizsgálnak, és olyat adnak, ami neked megfelelő lesz majd! :)

Hát, nem tudom, hogy neked milyen méretű a dioptriád, és az sem elhanyagolható, hogy -/+ -os vagy-e, de én teljesen vak vagyok kiegészítő eszközök nélkül! :) És igazad is van, de azért, ha minden érzékszerv működik, sokkal jobb a behatás! :) Szerintem! :)

68
Értékelem!

Na de azt a cilinderest, hogy teszed be a megfelelő szögben? 138fok stb? Még kerettel is észreveszem ha valamiért elfordul. :)

Nem kifogáskeresés amúgy, egyszerűen én jól elvagyok így keretesen is. :) Pedig szoktam ám élvezni a nyári esőket, zivatarokat (abban nem is annyira a látvány az izgalmas, hanem a minden más érzékszervet is izgató dolgok. Az esőszag, a csepegő eresz, a zuhanyzó madarak hangja, a bőrödön végigcsurranó cseppek csiklandozása etc.), a párásodás sem zavaró annyira, nekem az olyan megszokott...

67
Értékelem!

Hát, nem is volt egyszerű, nem tagadom! ;) Köszi! :)

A kontaktlencse az egyik legnagyszerűbb találmány!!! :) Főleg, ha a hidegről melegre való bemenetel által okozott szemüveglencse párásodást nézzük, vagy azt, hogy szemüvegben nem lehet élvezni egy könnyű nyári esőt, mert sz*rt se látsz! :P És nagy kezelés sem kell hozzá, szappan, víz, folyadék és tartó, ennyi, ezt még a nomád körülmények közé is be lehet vinni! :P Továbbá cilindereseknek is van lencse, szóval megállapítottam, hogy kifogásokat azt tudsz gyártani! :P Persze, az elején kicsit macerás megszokni a fel- és levételt, de ugye "minden nehéz, mielőtt könnyűvé válik"! ;)

58
Értékelem!

Na ezt nem lehetett egyszerű megcsinálni, le a kalappal! :D
De nem csak technikailag, más szempontok szerint is nagyon tetszik. Jó benne az egyensúly, a vörös körömlakk, meg úgy az egész színvilág, az atmoszféra amit teremtesz kellemes.

Én éppen ezért a műveletért nem szerettem soha a kontaktlencsét... sokat voltam tábori, nomád körülmények között, és ott mindig attól tartottam, hogy nem tudom rendesen kezelni a kontaktlencséket... Na meg sajnos erősen cilinderes is lett a vaksi szemem, így már eleve kilőve a kontaktlencse... De legalább megúszod a szemüveg miért fontos egy szemüvegesnek c. errefelé kötelező köröket. :)

Új hozzászólás