Megtépázva

Első RAW képnek ez igazán kiváló, azt meg, ahogy látom, megbeszéltétek, hogy sok a szűrő, főleg egyébként fenn, ott hagyni kéne kimenni az alap tónussal, de lenn is elég lenne ennek a fele erősségben. A helyszín adja magát, ha nem bonyolult oda visszamenned, érdemes lenne még dolgozni vele. Kicsit szűkek vagyunk fenn, meg hát akár kivinni madáreleséget, etetni, hátha odaszoknak a fához, vagy vinni modellt, egy esernyővel, sok mindenhez jó lehet ez a helyszín, kell hozzá találni valami sztorit, hogy ne csak egy színpad legyen, egy szép természeti kép, hanem kapjon valami egyedi gondolatot is tőled. Hogy mit, az rád van bízva. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Ott nincs jó helyen, az biztos, a másik oldalon kell lennie, ha egyáltalán, de én nem nyúlnék a fához.

(valami ilyesmire gondoltam. Játékosnak azért nem nevezném :-) http://img.index.hu/imgfrm/4/4/6/2/IMG_0... )

Akkor hagyd az esernyőt, lehet kutyát sétáltató nő, mindegy, de valami viszonyrendszert jó lenne kiépíteni a képen.

Köszönöm az értékelést és az ötleteket, de az indokolatlan esernyőktől viszolygok, a hinta meg túl játékos ehhez a komor hangulathoz.
...talán egy hurokban végződő, a jobboldali ágon átvetett kötél?! ;)
A viccet félretéve nagyon várom már, hogy újra hasonló ködös idő legyen!

Hinta nem, semmi sem, ami csatlakozik a fához.

Kéne rá egy hinta... :-)

Zoltán, ez a fa, nagy találmány! Most, hogy megcsináltad a divatos amatőr változatot, lásd: Mészi, kellene belőle valami igazán jót csinálni!

Köszönöm István, igazad van. Nem vignettálás, hanem egy - pontosabban négy - átmenetes szűrő de ezt csak most vettem észre, valószínűleg duplikáltam a duplikáltat. :) Mentségemre legyen mondva, ez az első képem, amit nem telefonnal készítettem. Most még csak ismerkedem a technikával, és a RAW adta lehetőségekkel. Javítottam a hibát!

Hú, baromi jó modellt találtál, és tetszik is ahonnan elkaptad. De mi a túró történt ezzel a fotóval, miért van lent fent ez a durva vignettálás? A fa egyik legszebb része balra fenn belehal abba a szürkeségbe. És az egész bele van döntve szürkébe is, a tónusgörbéd megszűnik valahol a középszürkéknél. Hiányzik vagy rossz az utómunka az én szememnek, miközben mondom, gyönyörű ez a fa, nagyon szép kompozíciót lehetne vele hozni.

Új hozzászólás