MelléktermékekMelléktermékek

Egy nem teljesen az elképzelésem szerint sikerült sorozatból kettő ff inverzben, mert van rajtuk olyan, aminek köze ahhoz, amit szerettem volna :) ha érthető...

Ahogy írtam, kéne erről majd egy tervezetten világosból induló kép, valami szerethetőbb, mert ez a növény épp ettől lehet érdekes. Erről a kettőről azt tudom mondani, hogy a második háttere jobb, az elsőnél meg a növény jobb. Ha ismételsz majd, törekedj arra, hogy legyenek kontúrok és vonalak, de ne legyen kopogós a fény. (hegyi)

Miért a hónap képe:

A két kép közül a felsőt választottam. És hogy számomra miért ez a hónap képe? Mert kedvelem ezt a képet. Szeretem ha egy kép gondolkodásra sarkall, ha ki kell találni, hogy készült, és látszik rajta a befektetett munka. Tetszik a légiessége, könnyedsége. Szívesen nézegetném a szobám falán. Gratulálok István, BÚÉK! (Németh Zoltán)

Hozzászólások

Ejha, meglepett, és köszönöm! Ez mindenképpen biztatás és támogatás nekem arra, hogy feltétlen tovább dolgozzak a témával.

István, gratulálunk neked, tiéd a decemberi Hónap képe cím, a januári anyagból te válogatsz!

Hát igen, melléktermékek :) Van még pár verzió ebből, színes is, de azok is mind melléktermékek egyelőre, azt látom én is, hogy még érlelődnie kell.

Érdekes, de még nem kész.

Új hozzászólás