Menjek? Maradjak?

Menjek? Maradjak?

Megint azt mondom, hogy a színekkel jól dolgozol, a formákkal is jól dolgozol. Egyetlen egy kérdés van, hogy a comb, ami a kép bal felső sarkába fut ki, ez a comb a másikhoz, a térdhez és a sípcsonthoz képest tónusban és formában már nem tud megállni a lábán, mert szétesik technikailag. Itt is azt mondom, hogy a mobiltelefon kevés. Olyan zajok vannak rajta, amitől ez nem működik. Ez egy jó első lecke, és én erre most megadom a 3 csillagot és a leckemegoldást is, ugyanakkor azt hadd tegyem hozzá, hogy ez még a tanulmány kategória, tehát ebből egyszer csak, ha már rendes fényképezőgéppel dolgozol, neki kell állni ezeket a tanulmányokat újra megcsinálni. Mégpedig azért, hogy utána tisztába gyere azzal, hogy aha, ha én ezt egy rendes géppel csinálom meg, akkor abból mi fog kijönni, akkor hol bukik le az egész, akkor lehet, hogy túl van világítva a combom, lehet, hogy egy textilt oda kellett volna rakni, akár egy vörös kombinédarabot oda kellett volna lógatni? És mennyire jó lenne ezzel a zölddel az a vörös. Szóval van ezen még mit dolgozni, várom a folytatást! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

A nyitólapon a női lábak napja van, úgy tűnik... :) Bár látom, hogy ez értékelt már, én meg jól lekéstem a friss felhozatalától, de egyetértek a pedellussal, különösen azt tekintve, hogy jól dolgozol a színekkel, meg hogy a Menjek? lábad tényleg túlhangsúlyosan menni akar :) De befejezhetném másként, mint hogy ettől függetlenül szívesen nézegetem? :)))

János,

köszönöm:)Majd feldobom ff is:)

Nekem ez kétértelmű picit, viszont teljes jó ábrázolás! Tetszik a négyzetes elrendezése, mondhatnám, formás :). Viccet félre, megnézném fekete-fehérben, szerintem még hatásosabb lenne.

üdv, p.

Új hozzászólás