Meztelen valóság

Ahogy említettem a mostani videó kommentjében, Zsolt köntösledobós mondatán felindulva. Az, hogy miért ez, és miért így magam sem tudom, de valahogy mindenképp kikívánkozott belőlem. A szimmetria és esztétika valahol cél volt, csakúgy, mint a fények és árnyékok játéka.

Nagyon izgalmas kép és nagyon becsülöm azt a bátorságot, ami ahhoz kell, hogy egy ilyen képet elkészítsen valaki és nagyon pártolom azt, hogy ezeket az utakat is kipróbáld. Most, miközben ennek a formaisága abszolút jó, megint azt mondom, hogy kevés a fény, be kell szerezni valami erősebb lámpát. Tudom, hogy a hely szűke is benne van ebben és nyilvánvaló, hogy az anyagi kérdések is fontosak, de akkor is kell több fény ahhoz, hogy ez működjön, hogy na zajosság határozza meg, másrészt valami pici derítés itt is kellene, mert az, hogy teljesen eltűnik a fej, a kar, a lábak, ezek a formák abszolút bebuknak, ez nem olyan nagyon jó. (hegyi)

Hozzászólások

Pont az ilyen képek miatt akarnék egy sufniban barkácsolt snootot a vakura, a fekete szívószálak már meg is vannak. Kell a több test, lesz is, ez a vonal sincs elvetve, sőt, külön terveim vannak. Viszont, hogy hol és mennyire legyen megvilágítva, ötletem nincs. Annyit tudtam már akkor tudatosan, hogy élfényekkel szeretném.

Való igaz! Mind szűk, mind sötét. Ha magasabbra veszem kiég, most még éppen határon belül tartva maradt. :)
Sajnos ezek a lehetőségek voltak kéznél. A szoba rövid volt az 50mm fixhez, zoommal nem szerettem volna a minőség végett. Megvilágítás pedig kettő telefonos ledviládítás felkötözve a csillárra. A vaku valamiért nem volt a barátom, bárhová raktam, de arra kaptam utólag tippet, így mégegyszer neki fogok futni :)

Szia, üdv a Téren! :) Szerintem Hegyi pedellus Zsolt most nagyon örül, hasonló X faktorért rimánkodik mindenkinél :) Bizonyára elmondja majd az elemzéshez érve a gondolatait. Magam részéről is azt gondolom, hogy hatásos és erős belépő. Talán én egy picit magasabbra vettem volna a csúcsfényt, és oldalt icipicit kevesebbet, fent picit többet hagytam volna (főleg e fotó párjánál). De ez csak az én véleményem!
Írod még a szimmetriát, és úgy látom, pont keresztben vannak a tetkók (bal kéz - jobb láb). Ez tök izgis lehet egy amúgy abszolút szimmetrikus beállításon is, mint itt is, de picit többet kellene belőlük láttatni.

Új hozzászólás