Mi négyen, barátok
Három barátom van a képen, kiket nagyon szeretek: a víz, amiből kifejlődött az élet, a napfény, ami nélkül nincs élet, és a lány, aki nélkül értelmetlen az élet. Így élünk mi négyen. (New York 2006)
   (a kép egyik érdekessége, hogy az utómunkálatai nyolc és fél órát vettek igénybe. Jelenleg 15 társával együtt a Magyar Rádió Márványtermében vannak kiállítva.)

Kedves Tamás, szerintem is jó ízlésed van, nagyon szimpatikus a hölgy a képen. Mivel elsősorban botcsinálta fotós oldal vagyunk, szakmai szempontból 1 disznó. Ugyanis - legalábbis ennél a képméretnél, amit látunk - az érzékelhető, hogy a modell és a háttér teljesen külön életet él, nincs közük egymáshoz, hangulatilag nem kötődnek. Hogy ez az utómunka miatt van csak, nem tudjuk. A másik, hogy itt is jót tett volna a modellnek, ha a háta mögül érkező főfény mellett reflexből kapott volna valami derítést az arca. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Ja és majd el felejtettem! Lilla nevében is köszönöm az ízlés dícséretét :)

András! Derítés nem volt, de vakut használtam! Köszönöm az értékelést és a kiscocát :)

megérte a 8 óra utómunkát. :-) Nagyon szép kép lett. Grat.

Nekem is tetszik, nem véletlenül írom mindig azt, hogy "teknika".:-)
Jó így beszélni, csak tudják azért, hogy nem műveletlenségre vezethető vissza, hanem kedvderítésre.;-)

Beírtam a wordbe mindkét szót és a "barátai" rendben van de a "barátjai" -nál hibát jelzett. Tehát.... de ne legyen tehát, mert nekem ez a szó nagyon tetszik!
Szeretném, ha így maradna. Ne csak fotókat és videókat alkossunk, hanem szavakat is!
Eljuthatunk odáig, hogy az estiskolának külön szlengje lehet. És minő véletlen pont erről beszélt az ofő a kimondhatatlan nevű tévéseknek és nagyon jó "vót"

barátjai (c)
vót (c)

Papa, Köszi! Lassan költözünk a Marsra, épp a héten hallottam a rádióba egy műsort erről...

Kedves Tamás !
A képed nagyon tetszik, a barátaidat is igen jól választottad, még a földet is hozzávehetnéd, azért nem árt ha szilárd talaj van a lábunk alatt.
Márk! Ha amatőrként nyelvészkedhetek, Tamásnak nem baráta van, hanem "barárja" és ez többesszámban barátjai, de úgy tudom, elfogadott a Te általad írt forma is.

Nem "Tamás barátai"-nak kéne kiírva lennie?:-)

Új hozzászólás