Minimál Én

Minimál Én

Ehhez is csak azt tudnám írni, mint az előzőhöz. De ez nem közeli, nem csúnya, csak minimál.

Zoli, arra szeretnélek kérni, hogy ezt a képet, így, ahogy van, ismételd meg azzal, hogy a karod nem vágod le. Ugyanis amennyit fenn teret hagytál, az most sok, viszont épp ami lemaradt a karodból, azt lehetne felfelé mozgatnod a testen, tehát minden oké, működik és jó önkép, csak a vágásra figyelj, mert így csonkolod a kézfejed. Ismétlést kérek! (hegyi)

Hozzászólások

20
Értékelem!

Hello Zoli!
A lemaszatolas tenyleg nagyon csunya. Megneztem egy masik gepen. Mar banom, hogy nem voltam elegge korultekinto... Nalam sajnos nem latszik, valoszinuleg mert sotetebbre van huzva a monitorom, ami mellesleg szinte uj es gyari beallitason megy. Es termeszetesen a kezemet sem tudatosan csonkoltam. A kep relative regen keszult, amikor meg az ilyenekre nem figyeltem. Azota megtanultam, hogy az ilyet nem igazan szabad:)

17
Értékelem!

Szia Zoli!
Üdv itt a téren! :) Valahol érezni a képeiden, hogy bizonytalan vagy, hogy a leirat szerint sem szereted az önfotózást. (Ezzel egyébként szerintem az itt megjelenők nagy százaléka így van, függetlenül attól, hogy mennyi ideje fotóznak. ) Éppen ezért úgy tűnik nem bízol a nyers kép erejében.
Ha nem haragszol így ismeretlenül is megjegyeznék két dolgot amit nem értek.

Az látszik, hogy a hátteret lemaszatoltad valami képfeldolgozó programmal, és még a felsődre is rámentél ezzel a nem teljesen fekete tónussal a zippzár alatt. A fejednél is csak kb. sikerült a körbefestés, a fejedtől balra is maradtak a háttérből részletek. Készséggel elhiszem, hogy egy rosszabbul kalibrált monitoron ez számodra nem is látszott. Annyira feltűnő, hogy zavaró, elviszi a fotó-jelleget. Ezt indokolta valami?

A másik: nem tudom tudatosan csonkoltad-e le a képet a kezednél? Állandóan lezökken az ember tekintete oda az arcodról. Nem tudom mi ezzel a célod?

24
Értékelem!

Szia. Koszonom. Orulok, hogy tetszik. Udv.

17
Értékelem!

Minimál ide vagy oda, de ez jó, nekem tetszik. Üdv köztünk.

Új hozzászólás