Minimál Én (javítás)

Minimál Én (javítás)

Egy korabbi onportre javitasa. Azt nem tudtam megismetelni, de megprobaltam hasonlot. Javitva. Csonkolas nelkul.

Zoli, megvan a csillag és lecke is, de ígérd meg, hogy ismételsz. Ugyanis minden oké, de mi az oka annak, hogy ezt a fekete pólót vetted fel? Ezáltal beleolvadsz a háttérbe, és míg a nadrág kiadja a test formáját, a felsőtested meg olyan, mintha valami gondod lenne vele, hogy takargatni kell. Egy szürke vagy bármi színű póló adhat annyi tónust, hogy az fekete-fehérbe forgatva meghagyja az anatómiát is. Vagy ha erre akarsz menni, akkor ezt a nadrággal is meg kell csinálni, akkor a teljes szerelés legyen olyan, hogy itt-ott tűnj csak fel a háttérből. Mellesleg, ahogy érzékelem, nincs okod bújni, csajok is örülnének, ha végre látnának egy izmos férfitestet, szóval akár póló nélkül is hozhatnál egy ilyen macsó fickó jelmezt is, lehet hogy megérne egy próbát. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

22
Értékelem!

Koszi az otleteket, sok segitseg ez. Dolgozok az ugyon.

24
Értékelem!

Az anatómiát sosem árt gyakorolni, hogy mit hogy ábrázolsz, és lássuk be, a legjobb modell, aki a legtöbb türelemmel rendelkezik, az te vagy, vagyis érdemes magunkon kipróbálni dolgokat, hogy aztán ha élesben, modellel dolgozunk, legyen rutin. Tehát viccet félretéve ezért is fontos az első három lecke. Mellesleg ha van rossz pólód, amit nem sajnálsz, mivel a nadrág is szakad, a pólót is lehet ujjatlanná tenni, nem is árt, ha stílusban maradsz, és nem a feszülős, hanem a laza szakadt vagy a feszes de szakadt ruhával próbálsz valamit.

19
Értékelem!

Koszonom Zsolt az ertekelest. Felsotesttel nincs kulonosebb gond, semmi extra. Polom viszont csak fekete van. Talan ha turok egy kicsit a szekrenyben akad valami regi cucc, ami nem fekete. Ezert itt sem igerek semmit. Ezt a mezitelen felso testes dolgot atgondolom, mert azert annyira nem akarom mutogatni magam. De ahogy mondtad, egy probat meger.

25
Értékelem!

Nem szótam Zsolt, legalább már tudom miért fáj a fejem :)

26
Értékelem!

Hát.... matekmesterem, elnézést, de miről tetszik beszélni? Sötétbe van víve a cumó, ezért amit hiányolni tetszik, az már tónusban sincs a képen, ezért nem hiányzik.

24
Értékelem!

Ezen eppen tudnek javitani, mivel itt az eredeti kepen rajta vagyok teljes egeszeben. A korabbi verzioval ellentetben, ahol eleve lemaradt a kezfej a keprol. Ugyhogy talan kuldok meg egy verziot. Bar en pont arra gondoltam, hogy az osszhatas itt eleg jo. De lehet hogy ez nem igy van :)

18
Értékelem!

Tény hogy az előzőnél képileg is finomabb, jobb megoldást küldtél.

Hadd legyek kicsit kisördög: itt is csonkoltál ám! Ha nem buktatod be ennyire a bal lábadat, akkor a lábfejedbe már épp belevágtál volna. Pont bosszantóan keveset, amire az ember csak egy ehhh, de kár érte-t tud mondani. :) Így bebuktatva ez nem feltűnő, de cserébe az összhatás olyan mintha nem is lenne lábfejed. :)

26
Értékelem!

Új hozzászólás