Mondrian ablaka

Mondrian ablaka

orgiás képem kapcsán

Hozzászólások

9
Értékelem!

Köszi Zoli! mitegadás nem csak csipő expo volt kellet sasszézni meg gugolgatni :) de ez így a jó
A lisp-izét is, nem ismeretem a kifejezést, jó hogy midnennap tanulok valami újat :D - amúgy igaz, kell az bár kicsit túlhúzott a labor miatt, az eredeti szolidabb valamelyest, végülis kedvelem azt is hamár az én fattyam de nem áll anynira közel hozzám; valahogy így értettem.

8
Értékelem!

Nagyon jó optikai játék, hogy a két oszlop, a párkány tényleg vízszintes, és az ablakon túl az a ferde csík, és a zöld ablak ((arányos)) eltolása menynire megborítja a vízszintet! :)

(((( De tény, hogy milliónyi aránypárt lehet találni a képeden, gondolom izegtél-mozogtál eleget amíg kihelyezkedted ezt a képkivágást! ))))

((((( Ha már muszáj LISP-ben írni a mellékes kommenteket :), akkor ne bántsd a túlszaturát a másik képen, mert kell az oda, attól lesz festményes hatása, ami oda igenis kell. )))))

11
Értékelem!

Szia István!

Igen ezt még az orgiás kép kapcsán írtam Neked hgoy felteszem (gyorsan leellenőríztem magam közben hátha csak akartam)
Ez jóval közelebb áll hozzám mint a túlszaturált nővénykedés (alakoskodás) :)

Ekkora brutálzárójel sorban megfér a személyes megjegyzés, meg alapból is van helye a képeknél szerintem! Különben.. na mindegy, a lényeg hogy opnt Karácsonyra tojta a nyuszi Hemenway Titkos kódját és ez az aranymetszésről szól elég átfogó és szemléletes kiadvány - amit akartam az egésszel hogy örültem a megjegyzésednek!

d

11
Értékelem!

Nagyon tetszik ez a fotód is Dávid! Nagyon izgalmas ez a játék!

(((( És :) nem akarom sem Zsoltra sem a többi kedves Látszótársra a szívbajt hozni, ezért nem mesélem el, hogy e fotód közepéről kiindulva miképpen látom bele Fibonacci számsorát :)))) Ránéztem, és az ugrott be :)))))

Új hozzászólás